söndag 11 mars 2012

Istanbul!

Wow, vilken underbar kväll vi hade igår och vi var så nöjda när Loreen vann! Kvälllen ville aldrig ta slut och jag kom inte i säng förrän 3. TACK alla mina härliga tjejer för en superkväll!
Nu har jag packat och ska snart till Landvetter. Idag är ju en ganska lugn dag men resten av dagarna är det fullt program. Ska bli så spänannde!

Färdigpackad och påklädd. Även om myskläder är skönt när man flyger så¨brukar jagh ända alltid klä míg en aning snyggare. Konstigt att det är så? Hur gör ni?

Samma kläder som häromveckan. Svart blus med leo-krage från Zara, svarta byxor från HM och boots från Sixtyseven.

5 kommentarer:

Librarybeth sa...

Nä, jag dressar mig som "vanligt" tänker lite mer praktiskt, inte kläder som blir tråkigt skrynkliga, inte sitter åt, stödstrumpor annars sväller fötterna! Ha en härlig resa!

Cecilia sa...

Jätte fin och väldigt snygg idag, som vanligt Maggan :-)
Vi hade så roligt igår och alla är så härliga, tack för ännu en lyckad schlagerkväll underbara vännen.
Har beställning på armband när du kommer hem.
Ha en bra resa så hörs vi senare i veckan. Kram Cissan

Mollys Blog sa...

Så fin du är! Eftersom jag är flygrädd kommer jag knappt ihåg men tycker det är dax att våga mig upp igen,,,

Åsa sa...

Det beror på. Långflygningar blir alltid myskläder och ett ombyte i handbagaget. Kortflygning absolut uppklätt! Ha en underbar resa. Kram

hallinbloggar sa...

Librarybeth: TACK. Ja, skönt är nog inte dumt. Detta var ju ingen lång flygning så det gick bra.

Cissan: TACK själv. Så kul!!

Molly: Åh, du måste våga dig upp. Om man bestämmer sig för att det är härligt så är det faktiskt det. Kraften är enorm när man sug bakåt i stolen vid starten. Tänk så många plan som flyger varje dag och att det faktiskt är männskors arbetsplats. Gör det!!

Åsa: Ja, vid nästa långflygning får det nog bli bekvämt. Men d¨å är det å andra sidan lite "höjdare" med. Får fundera på det där! KRAM!