måndag 24 september 2012

Måndag

Yes, tillbaka med nya krafter vilket känns underbart! Lika deppig som jag blir när jag är trött lika glad och entusiastik blir jag när jag är pigg. En aning psykoligiskt det där. Hade en låååång period av mitt liv då jag hade borrelia utan att veta om det då jag var trött i flera år. Tror tröttheten påminner mig om den tiden och startar igång tankar.

Nåväl, måndag idag och full fart på jobbet.


Fliselin ville se Lindex-blusen på och här kommer den. Fick många kommentare uidag också så den kan jag nog kalla ett bra köp! Till det mörka, lite blanka jeans och ljusa kängor från Nilson.

Hur är det med er? Ska ni handla Missoni på Lindex imorgon. Vet att förväntningarna är enorma men i stort sett alla butiker kommer att ha kollektionen så här kanske det finns möjlighet att få sig något plagg.


Gillar den här klänningen och armbandet men kan även tänka mig en mössa och halsduk.

3 kommentarer:

Fliselin sa...

Tack för visning av blus, den kanske får uppehållstillstånd hos mig också. Ser fin ut på dig!

Jag försökte att shoppa Missoni idag. I morse fanns blusen samt scarf jag ville ha på webshoppen. Dum som var jag så tänkte jag att jag ville se dem i verkligheten. Vid lunch drog jag till butiken där det knappt fanns något kvar. Antingen glömma alltihop eller vänta på returer...

Du får visa klänningen vid tillfälle. Armbandet är fint men det komemr väl senare. Kankse man har chans på det.

Librarybeth sa...

Blusen! Den som jag testade och sedan valde bort. Det var dumt gjort av mig ;D Toppensnygg ju! Blev inget shoppande av Missoni!

hallinbloggar sa...

Fliselin: Nej, det var nog läge att klippa till direkt. Min bror jobbar på Lindex så jag hade hört att det var en stor efterfrågan!

Ja, klänningen blev det faktiskt och några barntröjor till nöjda kollegor. Den kommer nog dyka upp i en dagens. Tycker absolut att du ska behålla den!!

Librarybeth: Jamen jag såg att du hade den på dig. Men man kan ju inte köpa allt man ser. Du hade en liknande på dig häromdagen som var superfin!
Nej, förmodligen klarar man sig utan Missoni : )