söndag 30 september 2012

Mysig lördag!

Igår startade vi tidigt för att ta en tur till Svedala outlet. Hade nog trott att det skulle vara större och mera fynd. för den som gillar Guldknappenvinnare Hunkydory får dock sitt lystmäte. Det var en stooor avdelning med många plagg. fick med mig en härlig tröja i cashmere som var prissänkt 1.500:-!!!!

Hemma igen hann jag med en lång promenad i Slottskogen där vi gträffade flera av våra taxkompisar. Inte mindre än två dvärgtaxar oc h två normalstora bor i närheten som alla är under året. Så kul att taxar ´börjar bli poppis igen. Inte så konstigt då det är en underbar hund. Lugn och cool men ändå med mycket energi och vansinnigt söt förstås!

På kvällen gick vi till That's Amore där vi faktiskt inte varit förut. Utsidan ser rätt trist ut men vilken överraskning. Underbar mat och ägarna är från Italien vilket märktes.

 
 


Efter första charktallriken där alla smaker blandades i munnen var jag i himmlen. Detta sköljdes ner med en god Prosseco. Vi valde länge mellan rätterna men fastnade för pizzan med bresaola, mozzarella, ruccola. hyvlad parmesan och tryffelola (ett tips är att dela en pizza, en halv räcker gott och väl!). Till det drack vi en god Valpolicella. Till efterrätt blev det en klassisk Tartufo som alltid smakar lika gott. 800:- kostade alltsammans. Fantastiskt. Hit kommer vi gärna tillbaka!


Jag hade på mig en ny blus från HM Lana del Rey, mörka, lite blanka jeans och ljusa boots från Nilson.

2 kommentarer:

Librarybeth sa...

Åh, så fin den blusen är på dig! Och vilken utomordentligt trevlig lördag du fick!

hallinbloggar sa...

Librarybeth: Tack snälla du. En riktig toppendag!