tisdag 16 oktober 2012

Eklektiska kvinnor!

Tittar bara snabbt in mellan middag och promenad med Klara.

Har varit på Allerdagarna idag. Myckewt intressanta föredrag om den eklektiska kvinnan. Hade nog hört ordet förut men har fått förklarat vad det betyder. Mångfald över gränserna kanske man kan säga. Har också lärt mig att man inte ska dela in kvinnor i åldersgrupper utan intresseområden. En läsare av Elle kan både vara 20 och 60 samt bära samma kläder. Intressant! En av de bästa sakerna med Allerdagarna är alla tidningar som man kan plocka. Härligt att se fram emot!


Vinrött idag också!! Tröja från Zara med fejkskinnbyxor och boots med gummisula. Sen är det ju  nagellacket som jag älskar färgen på. Mörkt vinrött från Essie, färgen heter 49 Wicked!

4 kommentarer:

Librarybeth sa...

Tänkte köra Zara-tröjan någon dag! Kan tänka mig att copykatta dig rakt av! Toppensnyggt!

Librarybeth sa...

...och det var skönt att höra att man inte i alla sammanhang delar in efter ålder... det är så sant att det ofta är intresse som är mer lämpligt att dela in efter!!!

tina sa...

Här i Umeå är det fashion week just nu och igår var jag på Kii:s visning där jag fann det helt underbart att åldersspannet säkerligen var mellan 15-75 år, alla med ett intresse för mode :)

Sen cyklade jag hem i snöblandat men idag regnar det för fullt (16 mil inåt landet där min mor och far bor så snöar det för fullt för andra dagen nu, och de pratar om att plocka fram sparken)och då skulle man behöva en sån där tjock och härlig tröja som du har - sen är den vansinnigt snygg oxå :)
Ha en fin dag!

hallinbloggar sa...

Librarybeth: Tack snälla du! Visst är det så och det är otroligt härligt tycker jag!

Tina: Underbart! Just det, Kii ligger ju i Umeå. Vad härligt att det drar så många olika åldrar.

Usch har ni fått snö nu. Jag lovar att inte klaga mer men hellre snö än regn måste jag säga!