onsdag 10 oktober 2012

En solig onsdag!

Halleluja! Solen har kommit till Göteborg. Kommer störta hem från jobbet för att ta en promenad innan den går ner. Hur är det hos er? Har det regnat lika mycket som i Göteborg?

Såg att flera fick skrapa rutorna i morse. Jag är glad så länge frosten håller sig från stan så att jag kan cykla. Funderar på dubbdäck till cykeln men hjälper verkligen det?

Imorgon klockan 13 meddelas vem som får nobelpriset i litteratur. Har hört rykten om att Haruki Murakami är aktuell. Så kulturell jag genast blev. Är precis i slutet på trilogin 1Q84. Han är en oerhört skicklig författare så det vore kul om det blev han. Och jag tror också det är första gången en författare får nobelpriset där jag flera böcker - innan!


De här byxorna från HM har en ganska knasig passform, i alla fall efter några timmar....! Man kanske inte kan förvänta sig mer för 149:-. Men har lovat mig själv att köpa mer hållbara kläder och inte bidra mer till konsumtionssamhället. De andra skrattade åt mig förra veckan när jag meddelade att inköpet av en cashmirtröja var en investering : )

2 kommentarer:

Librarybeth sa...

Men de är fortfarande oerhört snygga trots allt ;D Mönstret är så snyggt!
Haha, man kan alltid hitta en och annan vettig motivation ;D

hallinbloggar sa...

Libraybeth: Jamen det är ju det dem är!! Det är bara att skölja upp när man haft dem så de drar ihop sig igen! Visst är det så. Bara detta och bara detta : )