måndag 29 oktober 2012

Regnig måndag

Inte är det enkelt att gå upp när klockan ringer när man ligger i sängen och hör hur det viner i träden och regnet slår mot fönsterrutan. Det är de dagar man önskar man hade haft en bil parkerad utanför porten som man kunde köra med till jobbets garage och ta hissen upp och börja jobba direkt.

Men med ett bra regnställ, stövlar, regnsäker mössa och hjälm så är det bara att ge sig ut. Jag brukar försöka tänka bort regnet och småsjunga och tänka bra tankar. Man har ju egentligen inte så många andra val. Trängas på en spårvagn med höstförkylda människor med våta paraplyer är inget som lockar.


Blev inspirerad av Librarybeth och köpte gula strumpor. Vad kan passa bättre idag än att lysa upp med solgula strumpor, svart stickad klänning från HM Trend och svarta stövlar från Sixtyseven.

6 kommentarer:

Librarybeth sa...

Hallin du är toppensnygg! Vad roligt att få vara inspiration - i synnerhet när det gäller färgglada strumpor... jag trodde jag var lite knasig som går igång på det ;D Jättefin dagens! Sannerligen trögt när vinden piskar mot rutan... då är det bra med en så fin outfit!!

Lena sa...

Så fint! Det får jag kopiera nån dag! :)

tina sa...

Va fin du är! Ha en toppendag, trots regnrusket :)

mis(s)match sa...

Jag valde spårvagnen...
Snygg du var!

Fliselin sa...

Så snyggt! Jag brukar också copycata Librarybeth... Nu copycatar jag nog dig också...

hallinbloggar sa...

Libraybeth: Jamen det gör du ju alltid : ) Och ja, färgglada strumpor kan göra vem som helst på gott humör!

Lena: Välkommen hit! Ja, gör det!! Vad kul!

tina: Ja, samma till dig (även om jag är en vecka sen... : )

mis(s)match: Det gjorde du nog rätt i : )

Fliselin: Ha ha, vist är det härligt med all inspiration!