måndag 22 oktober 2012

Skön helg!

Några promenader som jag hade planerat blev det ju inte då hela helgen regnade bort. Försökte mig på en sväng i lördags men Klara ville verkligen inte!

Stannade till vid en djuraffär för att köpa ett täcke. Kanske det skulle kännas lite bättre om hon inte blev så blöt. Men hon kände sig mest fånig och jag måste säga att jag förstår henne : )


Visserligen var det svart men gud så skämmigt!

Gick sedan till videoaffären för att hyra några filmer jag velat se. Passar på att se "mina" filmer då Ö har varit upptagen med ett skolarbete under hela veckan och helgen.


I lördags såg jag både WE och Vi måste prata om Kevin. WE var intressant och kul med alla vackra kläder. Otroligt och fantastiskt att de valde varandra! Vi måste prata om Kevin var jobbig att se. Så förfärligt och mycket tänkvärd. Bra filmad.

Även lydnadskursen regnade bort i stort sett men Klara är otroligt lydig och vi fick med oss en hel del bra tips!

Konserten på kvällen var helt magisk. Vilken stämning de hade byggt upp. Duktiga L!!!

Idag har det varit utbildning och möten mest hela dagen. Tog en dagens men glömde kameran. Har svårt att byta ut de där sköna Pleasejeansen som man kan variera till det mesta.

Hoppas ni haft en härlig helg och måndag!

2 kommentarer:

Librarybeth sa...

Tänkte jag skulle se W.E. och Vi måste prata om Kevin... läste ju boken nyss.

hallinbloggar sa...

Libraybeth: Bra filmer alla tre. På olika sätt. Burma är intressant med tanke på dess historia och att resandet nu ökar.