torsdag 20 december 2012

Nedräkning

Nu är det verkligen nedräkning och det blir allt mer struket på jobblistan innan det är dags för att gå på lång ledighet. Som man längat. Jag undrar om man inte är lite extra trött i år eftersom det var i stort sett obefintligt med sol i somras och D-vitamindepåerna är låga.

Tycker det skrivs allt mmer om hur viktigt det är att äta tillskott. Ska nog gå förbi Apoteket på lunchen och köpa mig en burk!


Torsdagsklänningen blir den från Wera men tröja från HM och boots med broguemönster från Nilson. Ah, vad glad jag är att det är klänningsvecka!


Tar också en bild på klockan som andra bloggare : ) Min kommer från Tissot och har hängt med sen 2006. Varje dag! Gillard en lika mycket idag som när jag köpte den!

Har ju glömt att önska! Inte för att det spelar så stor roll men fina saker är kul att titta på!Idag har jag spanat in de här underbara svamplamporna. Både den lilla och den stora. Visst är de härliga? De finns i flera olika färger. Vill man ha en mer naturtrogen så väljer man röd! Det finns många att välja på hos Mokkasin.


Till sist måste ni spana in google idag. Gillar att de tar upp händelser och illusterar dessa. Idag firar de Bröderna Grimms sagor, 200 år. Många bilder att bläddra igenom!

2 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Fin du är idag! Och visst är det najs att ha en klocka man gillar så mycket. Som funkar varje dag.

hallinbloggar sa...

Kerppe Calm: TACK!