onsdag 19 december 2012

Onsdag

Full fart och tittar snabbt in. Det verkar som ALLT måste vara klart före jul. Både jobbmässigt och hemma. Men det finns ju mycket som verkligen inte är så viktigt. Gäller att tagga ner och njuta av ledgheten som väntar!


Dagens klänning är Missoni från Lindex, gillard en mycket sedan jag sydde upp den vid axeln så att den inte blev så urringad. Botts från Sixtyseven.

Hur är det med er. Stressar ni mycket innan jul eller har ni lärt er konsten att koppla av?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vet du Maggan, jag lär mig och mer och mer för varje dag som går...att inte stressa.
Har så mycket på jobbet inför stundande mellandagskampanj så jag skulle kunna jobba dygnet runt. Men jag gör en sak i taget, ANDAS och tar en fika däremellan.
Sen går jag hem i vanlig tid, hinner snusar barnen i nacken och tänker; det har aldrig innan hänt att jag inte hunnit, så varför skulle jag inte hinna denna gång? Och så får det vara, det som hinns, de hinns och det som inte hinns, det får väl vara då! En sak är säker, jul blir det och kampanjen kommer rulla den 28/12!!

Julkramar i massor till dig!!
din vän Helen

Librarybeth sa...

Så fin den klänningen är på dig!!
Ja, just nu är det lite för mycket av det goda och då är det egentligen inte julstress för så väldigt fixandes och pysslandes är jag ju inte. Och någon stor julmatslagande kvinna är jag ju inte heller. För mig är det nog jobbet och så hinna med kidsen som tar all min kraft. Och då gäller det att vara närvarande så att man inte känner att man "bockar av" alla fina konserter och andra stunder! Så ja, bitvis är jag bra på att koppla av men bara bitvis!

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Stressar ingenting! Vi har en väldigt soft inställning till julen, inte mycket mat som ska göras eller annat som ska fixas. Försöker att ta det bästa ur det hela, helt enkelt. Vi har inte heller längre massa avslutningar för barnen som ska hinnas med.

Anonym sa...

Lugnt och fint här, inga julklappar köps, barnen får pengar, det är dom lika glada för.

Lite levande ljus, tänd brasa och lite extra på matbordet.
Såå skönt !

God jul kära du!
Kram
Asperö- Ann

hallinbloggar sa...

Helen: Så klok du är bästa Helen. Är glad att du tar dig tiden. Vi har ju kommit övernes om "att det bara är ett jobb"! KRAM tillbaka!

Libraytbeth: Är så imponerad av hur du får allt att fungera. Med fyra barn, träning och jobb! Dessutom alltid lika piffiga outfits!

Keep Calm: Låter bra. Det där med avslutningar tog ju en himla tid. Den största boven var nog att jag var sjuk veckan innan som "förstörde" mitt schema : )

Ann: Du är en mästare på att koppla av och ha det härligt. Borde "lyssna" på dig lite mer : )