tisdag 18 december 2012

Tisdagsklänning och julbord x 2

Vilken tur jag hade att jag inte missade alla julbord förra veckan när jag var sjuk. Idag var det bästa julbordet på Sjömagasinet. Har varit där förut när mAnnerström basade och jag tyckte nog de hade satsat lite mer på sillen som jag tycker är höjdaren på julbordet. Ulf Wagners julbord var ju inte dåligt det heller....! Lyxigt en tisdag.Alldeles snart är det dags för nästa julbord tillsammans med alla kollegor. Jag hör att rösterna höjs omkring mig och att stämningen infinner sig.

Oj, oj, två julbord på en dag. Jag kommer rulla hem : )En tisdagsklänning. Såg att Belinda Olsson i Debatt hade denna på sig och jag tyckte den var fin. Hittade den på Lindex för 399:- men trodde kanske att de skulle sänka den. Färgen är ju lite speciell och jag vet att alla inte gillar formen. Men jag gillar det raka med paisley mycket! I lördags hittade jag den för 200:-. Bra fynd! Boots från Sixtyseven till! Sen kom Broadway-armbandet från m925 på i efterhand!

6 kommentarer:

Fliselin sa...

Jättefin! Hm, nu blev jag nyfiken på att kolla på Lindex. Länge sedan jag var där.

mis(s)match sa...

Fin klänning! Toppen med två julbord på en dag!
Landstinget bjuder inte ens på ett julbord. Nada niente....
Nu klarar jag mig väldigt bra utan ett julbord men för arbetsmoralen hade det varit bra!

hallinbloggar sa...

mis(s)match: Jag har vänner som jobbar i landstinget. Är det inte en kalender man brukar få. Orättvist, ni är alla värda flera julbord och ännu mer : )

hallinbloggar sa...

Fliselin: Lindex har verkligen gjort en uppgradering. Hittar mycket snyggt där just nu!

Librarybeth sa...

Den där klänningen är så fin!! Tummade faktiskt på den i veckan och har ju 50%..... hmmmm ;D Jag gillar den där formen OCH mönstret!!! Nä, något julbord får man inte i den branschen som jag jobbar i.... men det går väl ändå men visst är sådant mysigt ihop med arbetskamrater!

hallinbloggar sa...

Librarybeth: Har nog inte tänkt på att vi har det så bra med julbord, påkostade kickoffer och annat. Har ju aldrig jobbat i något annat än privata företag. Ska tänka på det nästa gång : )