fredag 25 januari 2013

Inte fullt lika fin fredag....

Visserligen är januari en skitmånad men inte trodde jag att det skulle vara så illa. Trött, hängig och ur form har gjort att jag stannat hemma de senaste dagarna.

Är dålig på att ge mig själv vila och trycker gärna in så mycket som möjligt, "det är ju så roligt"! Men några dagars lugn startar tankar som jag hoppas ska hjälpa mig att inte "knöka in" för mycket på en gång!

Det gäller också att hitta saker som piggar upp. En resa til Nice är bokad i maj. Vår gemensamma födelsedagsfest är planerad till juni. Visserligen en bit kvar men visst hjälper det att ha något roligt att se fram emot?


Tar gärna emot tips om Nice. Vad ska man se? Restauranger? Shopping?

Har plöjt Gardells böcker och lever mig in i hur fruktansvärt det måste ha varit. Kan se Rasmus som har varit missförstådd i sin lilla hemstad och känner att; -äntligen, det finns fler som jag, när han flyttar till Stockholm. Jag har sett TV-serien men väntar nu på bok 3. Tills dess kan man se utställningen "Vi lever alla med hiv" på Röhsska här i Göteborg som görs i samarbete med World Aids Day-nätverket.Idag blir det smaskigt plock till middag, italienska ostar, tryffelsalami, prosciutto och ett glas Amarone. Ett skumbad kanske?

På HBO Nordic har vi börjat titta på Sopranos. Sex säsonger, så det är en del att titta på. Någon som har sett? Gillar ni?

2 kommentarer:

Kristin Berg sa...

Vår favoritserie... Älskade söndagskvällar kl 21.00 och ett avsnitt av Sopranos. Kram Kristin Berg

Librarybeth sa...

Ack, ja. Ge sig tid till återhämtning är så himla viktigt. Och ja, du vet ju vad jag tycker om januari - en seg jädra månad som bara håller på och håller på ;D och sjuk är jag jämt den månaden också.... Men nu så - bara en liten vecka kvar. Och nu har du Nice att se fram emot även om det är ett tag kvar!
Sopranos? Starkt beroendeframkallande I tell you. En absolut favvoserie och Mannen och jag missade inte ett avsnitt. I våldsammaste laget men ändå fanns där något som var så underligt bra med alla karaktärerna. De kan sin sak de där seriemakarna på HBO...
Fortsatt skön helg!!!!