söndag 13 januari 2013

Söndag kväll

Tycker alltid att söndag kväll har något vemodigt över sig. Helgen är slut och en lång jobbvecka ligger framför en. Men sen på måndag när man väl är igång på jobbet så känns det genast mycket bättre.

Ännu helg med massor av aktiviteter. Lördagen började med simning och därefter en långpromenad med Klara. Efter det åkte vi och kollade på mattor. Har förstått att det finns äkta och oäkta patchwork. Har man sett de äkta så är det svårt att nöja sig med mindre. Det blev ack så dyrt bara. Men, men, en matta har man länge och den kommer verkligen lysa upp hela rummet!

En liten koll på nya mattan


Idag började vi tidigt att måla om stolar och lacka bordet som innan dess har fått två lager vit lasyr. Tror det blir bättre än att måla det vitt då det kan bli en utemöbelkänsla. Nu är allt målat i två lager men stolarna behöver nog minst en omgång till.

Så här såg det ut innan vi började


Det är så kul att se hur det sakta växer fram. Helst skulle jag vilja vara ledig två veckor (samt en välfylld plånbok) så att man bara kan åka och köpa det vi önskar, måla det som målas, sy det som ska sys, så att allt blir färdigt med en gång. Men det är väl lite av charmen att ta det i omgångar?!

2 kommentarer:

Librarybeth sa...

:D brukar också känna att nu vill jag BARA göra det här! Men som du säger, det är väl charmen att ta det bit för bit också!! Fint blir det så måla på!

Luisa Oliveira sa...

JAG ÄÄÄÄÄÄÄLSKAR MATTAN <3