torsdag 21 februari 2013

Tillbaka på ruta ett

Nejmen, jag som tyckte det kändes bättre rycktes snabbt tillbaka till viloläge. Har lämnat nya prover för så här trött kan man inte vara i fyra veckor.

Försöker vila men tycker det är svårt att koppla av ordentligt då jag undrar vad som är fel. Men just nu har jag inte så många val.


Soffläge!

Försöker se saker som är positivt och det är definitivt vårt nya sovrum. Kan lägga mig när jag vill utan att bli störd. Dock är det saker att fixa där innan det är helt klart.

Gläder mig åt att vardagsrum och matrum börjar komma i ordning. Gillar det luftiga! Bordet blev helt perfekt och även stolarna från loppis som är ommålade och omklädda. Fint att kunna njuta i dagsljus : )


Njuter även av tulpaner. Kan inte bestämma mig för när de är vackrast. Nya krispiga är ju fint men efter några dagar när de slagit ut är de nästan ännu vackrare och minst lika vackra är de så här sista dagen.


Klara är nytrimmad och gosig som vanligt!


I lördags fanns energin där och jag fick en stund i verkstan. Underbart, tiden flyger iväg och det är några nyheter på gång. Här är två nya armband.


Träpärlor med vitt kors. Finns här. Passar bra till halsband träpärlor som funnits ett tag här. 


Turkost med silvermynt och buddha finns här.

Tja, det är så det ser ut just nu. Just det, kom ju på en positiv sak till. Det ljusnar ju. Ljust både när man går och kommer hem, inte illa, snart är det mars och sedan april som definitivt är en vårmånad!

3 kommentarer:

Librarybeth sa...

Så fint det blev i vardagsrummet! Njut av det och försök återfinna dina krafter!!!!

Anonym sa...

Jag tror i ditt fall på att vila dig i form. Det är ok att ta det lugnt när kroppen signalerar det. Varva det med saker som du mår bra av. Det får bli mitt tips. Anna panna

hallinbloggar sa...

Librarybeth: Tack, det är så härligt att vi kommit iordning!^

Annapanna: Jajamen, Anna, jag vilar : )