fredag 3 maj 2013

Fredag

Vilken kort och behaglig vecka det här blev! Solen skiner men var är värmen. Har hört det ryktas om 20 grader nästa vecka. Man har ju nästan glömt hur det känns!

Torsdag och fredag har känts som slappdagar och jag har klätt mig därefter!


De supersköna Please-jeansen, grå collegetröja med 3/4-ärm och dragkedja bak från cheap Monday och vita Converse.

Jag älskar gympaskor. Kan bero på att jag har Göteborgs bredaste fötter och "trampar ut" allt annat på några veckor. Boots funkar bra men sommarskor är svårare!


Behöll jeansen men bytte topp mot en militärgrön från Baum und Pfergarten och skor från Palladium!

Har från och med maj gått ner i tid och slutar en timme tidigare varje dag. Gör ett test och ser om det är något jag vill fortsätta med med det är grymt härligt att få en timmes promenad varje dag med Klara utan att hela kvällen går! Känns som en bra sak att unna sig!

2 kommentarer:

Librarybeth sa...

Mmm vilken fin grå tröja! Och halsbandet! Var kommer det ifrån.
Låter klokt med ett test att sluta arbetsdagen lite tidigare! Jag har möjlighet att flexa och nu har vi dessutom sommartid vilket gör att arbdagen är slut kl. 16!! Om man inte jobbar kväll förstås. Trevlig helg på dig!!

hallinbloggar sa...

Libraryvbeth: Tack! Gillar 3/4-ärm, bra längd! Halsbandet köpte jag på ett designsamarbete med Lindex för tre år sedan tror jag. Är använt till några få fester men alldeles för fint för att bli liggande. Tänkte det kunde vara kul med jeans och collegetröja till!

Åh, så skönt med sommartid! Det var lite så jag tänkte när jag gick ner i tid!