onsdag 25 september 2013

Dagarna går...

Hade som föresats att bli en mer frekvent bloggare men tiden, den tiden!

Använder mest ipaden hemma och uppriktigt sagt så är det inte jättebra att blogga från. Speciellt inte om man vill ha bilder till och kanske beskära.

Men vilken app använder ni? Blogger eller Blogspot och vilken är bäst??!!

Har iallafall lyckats fånga två dagens den här veckan.

Måndagen började med en ny topp inköpt i Spanien på Benetton. Visst har man glömt dem? Fanns faktiskt en hel del snyggt där. Kanske man ska ta en tur och kolla in utbudet lite mer?!


Idag var jag Silvia-blusen på mig som min före detta härliga kollega döpte den till! Och visst är det lite Silvia över den!


Slängde i en inpackning med färg för att få en djupare nyans. De här från Revlon är jättebra. Jag blandar två nyanser för att få lite skiftningar! Dessa köper man hos frissan!5 kommentarer:

Fliselin sa...

Fina dagen! Håller med om tiden, den bara försvinner. Snyggt med vita brallor, dålig på att att fram själv.Gillar ju silver så kanske ska copycatta det där...

Har också de där inpackningarna, hur gör du med de olika nyanserna? Blandar du den i handen eller lägger i olika färg i olika partier i håret?

tina sa...

Alltid lika fin! Gillar dina outfits, och dina inlägg :)

hallinbloggar sa...

Fliselin: De ita byxorna har jag faktiskt lagt på hyllan, de här är mer khaki. Vet inte vad det är. En dag så bara det känns helt fel med vita byxor trots att det fortfarande är så varmt ute!

Jag blandar dem i handen. De är ju likte kletiga och färgar av sig men med mycket två så brukar det gå bra. tycker de funkar bra för att "fräscha upp"!

tina: TACK så snäll du är! Vill ju blogga mer och skriva lite mer innehållsrika inläggs om jag gjorde förr men det får hanka sig fram och en dag så kanske....!

Librarybeth sa...

Toppensnygga dagens! och Silviablusen är ett superbra namn på en fin blus ;D

Ja, jag hittade "tillbaka" lite till Benetton när vi var i Riga. Hade glömt dem men attans det fanns ju massa fint ju!

hallinbloggar sa...

Libraybeth: TACK! visst är det ett passande namn!

Ja, tror de har ryckt upp sig! Jag minns att jag köpte mycket där förr. Plagg som jag älskade. Sen blev det mest enfärgade lammullskoftor och tröjor tyckte jag.