tisdag 31 december 2013

Gott nytt år!

Ser att inlägg jag postat från mobilen aldrig lagts upp här. Nåväl, några enkla rader om mina sköna lediga dagar med promenader där jag äntligen kan ta i (har t om fått träningsvärk) massor av böcker, en och annan film, bio (Cathing Fire - jo, den är riktigt bra, har läst böckerna).

Vi har också målat om vårt skåp som blev riktigt bra. Ska visa när vi färgen torkat imorgon och vi fyllt det.

Ja, nytt år snart. Då ska man ju skriva krönikor. Har gjort en ordentlig en i resebloggen jag skriver om mitt reseår. Annars har 2013 nog varit ett av de mest speciella åren jag upplevt. Tråkigt med mycket sjukdomar som verkligen skakat om oss. Men också mycket glädje vilket jag nu väljer att fokusera på.

Ett helt underbart 50-årskalas med finaste vännerna med 70- och 80-talstema och Snowstorm som spelade (ni ser ju hur jag dansar...). Det bästa är att vi har vår present kvar - en resa vi tillsammans ska göra och vi siktar på Toscana!


I augusti bestämde vi oss för att bli man och fru. Ett underbart beslut som vi firade en solig dag i friluftskyrkan i Slottsskogen tillsammans med våra allra bästa vänner. Väldigt spontant vilket jag faktiskt tror bidrog till att det kändes så extra bra allting!Och tänka bara att få se sönerna så uppklädda. Hör inte till vanligheterna!Ja, 2014 da? Ja, jag har faktiskt några nyårslöften. Eller löften och löften. Mer tankar om hur jag vill att året ska bli. Framförallt ska jag ta tag i min träning som helt kommit i skymundan av sjukdomar och annat. Jag gillar det där med nytt år. Tycker om att starta på något nytt!

Nu önskar jag er alla ett riktigt gott nytt år! 

3 kommentarer:

Fliselin sa...

Ha ett fint 2014!

Librarybeth sa...

Gott Nytt 2014!!! Stiligt par från 2013 och fina söner ;D

hallinbloggar sa...

Fliselin: Och samma till dig!!

Librarybeth: 2014 känns bra!! Tack söta du!