måndag 9 december 2013

Måndag igen!

Oj, vad veckorna går fort nu. Inser att det bara är 14 dagar kvar till julafton. Har faktiskt inte köpt en enda julklapp ännu men det ska väl bli gjort. Vi köper inte särskilt många men några klappar under granen är ju alltid kul. Killarna önskar sig alltid kläder så det ska nog vara rätt så snabbt avklarat. Går till Weekday där man alltid hittar något. De gillar också ett holländskt märke som heter Scotch & Soda.

I helgen har vi haft besök från Norge och faktiskt tjuvstartat med julbord. Inte full packe (som man säger på norska) men sill i ganska stora mängder eftersom det är det vi gillar bäst. Egentrillade köttbullar och julskinka samt Jansons och lite annat smått och gott. Vi är inga julbordsälskare utan brukar vara ganska nöjda efter julafton!

Tog en dagens idag med ännu ett par byxor från 5 Units. Älskar dem och dessa är i en slags brun-, nougat-aktig färg som är svår att beskriva, blus från Plus fine och kängor från Albertville.


Har ramlat in en hel del beställningar i verkstan vilket är jättekul. Så nu gör jag bruna paket med rosa sidenband på kvällarna. Har några nyheter i bloggen, bl a armbandet nedan med en pärla som heter Chryssacola och som skimrar i blått och grönt. Mer smycken ska fotas och fler nyheter på väg. Kolla här om du är intresserad! Har också sänkt priset på en del så att det blir utrymme för nyheter!


Idag var första gången jag fick ställa cykeln. Snö och regn igår och minusgrader idag gjorde att det var såphalt ute. I slutet på veckan väntar plusgrader och jag cyklar så fort det blir bart igen! Bussen tar dubbelt så lång tid som cykeln. 30 minuter känns som en evighet på morgonen....!

3 kommentarer:

Librarybeth sa...

Julbord i lagom mängd är gott men som sagt kvoten är snart fylld. Vi käkar det på julafton och en julfest till sedan brukar det kännas tack tack det räcker.
Wow, puderrosa armband! Och det där gröna var underbart. Men jag gillar inte dödskallar alls, du kanske har något utan vartefter??
Mitt wraparmband har blivit en storfavorit, jag har nästan nött sönder det!! :D Jag hade det i stort sett varje dag i somras och nu på hösten.

Peace in mind sa...

Vi gillar lika med julen, lagom mycket klappar, lagom mycket julmat. Sillen och laxen är det bästa, plus älgköttbullarna!

hallinbloggar sa...

Librarybeth.
Jo, dwet är ju så det är! tanken är alltid lockande men det är mest sillen jag gillar!
Joda, jag skulle nog kunna hitta på något annat! Letar och letar på alla möjliga ställen men snart så komemr det fler nyheter!

Så kul att du gillar det. Det är många som köpt det och det är alltid lika kul att få skicka iväg! Har gjort en ny modell nu med lite tyngre silverkuber men det är nästan lagom med två rader eftersom det är tyngre!

PIM: Åh, älgköttbullar jag jag aldrig gjort. Det måste testas i år. Låter gott!