måndag 16 december 2013

Önska kostar ingenting, ingenting, ingenting!

Efter lite surfande så har jag hittat några riktigt fina saker som bara är till mig själv. Inga julklappar blir det ju men att önska kostar ju inget och visst får man köpa julklappar till sig själv?


Den lilla väskan är en sån där väska som alltid kan hänga över axeln. Bort med plånboken och väskan blir allt i ett. Bra färg som passar allt. Marc Jacobs Petal to the Metal. Twilfit har bästa trosorna. Man får tre par för 149:-. Hur billigt som helst och kvalitén med mjukaste modal är underbar. Klänningen är enkel och snygg tycker jag. Passar till mycket och finns på Lindex för 299:-. Typ allt passar till! Böcker är bästa presenten. Inte för att någon någonsin kan förstå. Men jag tror Åsne Seirerstad har gjort sitt bästa i boken, En av oss. Till sist ett doftljus i den lyxiga doften Crisp Champagne från Voluspa. Glaset är mörkt, mörkt lila och doften är underbar! Finns hos miinto för 398:-.

3 kommentarer:

Peace in mind sa...

Bra koncept tycker jag. Önska av sig själv, det man verkligen behöver/vill ha plus att köpa ngt tillsammans till hemmet.

Krya på halsen, kram.

Librarybeth sa...

Himla trevlig önskelista!

hallinbloggar sa...

PIM: Ja, det är ju så bra då man får vad man vill ha : ) TACK snälla och KRAM tillbaka!

Libraybeth. : )