fredag 3 januari 2014

Dag 3 - En grej jag skulle vilja lära mig

Får man bara välja en? Det finns så mycket jag skulle vilja lära mig. Att jobba med händerna har jag alltid älskat. Jag gör smycken, fixar med blommor, syr, målar, stickar och älskar att pyssla i allmänhet.

Nu kan jag inte välja en så det får bli två! Först skulle jag vilja gå en keramikkurs och lära mig både att dreja men även skapa andra saker. Har en f.d kollega som visar upp det ena snyggare än det andra på Facebook och det har verkligen inspirerat mig till att verkligen ta tag i det där som jag länge drömt om.

En annan sak som också legat länge och pyrt är att jag vill gå en silversmideskurs och lära mig göra egna smycken. Det är så mycket idéer som vill ta form så jag hoppas att detta inte heller ska ligga alltför långt bort i min framtid.


Bild från Folkuniversitetet3 kommentarer:

tina sa...

Signade upp mig på drejkurs veckoslut men var tvungen att avboka då den krockade med Sköna Hems inredning som jag gick förra våren och sen dess har det aldrig blivit av. Men snart så måste (vill!) jag ta tag i det där :)

Målandet ska jag oxå ta tag i då jag har uppspända pannåer och osprättade flaskor som bara står men jag väntar på lite inspiration först :)
Sen skulle jag vilja lära mig fota, sticka och bli bättre på att baka. Jag går ju ner på halvtid från 1:a mars så då ska jag komma igång :)

Boka dig till den där drejkursen nu, och silversmide kan jag tro att du skulle gilla som gör egna smycken. Jag gick den men...njae...jag har inte tålamodet riktigt men det var kul att prova på.

Ha en härlig pysslig vår!

Kram

Librarybeth sa...

Välj en grej och gör't. Jag läste franska i många år, ehum nu har jag glömt det mesta tyvärr....

hallinbloggar sa...

tina: TACK Tina, jag får se vilken kurs det blir men keramikkurs verkar så härligt! Jag ska ju gå kurs med hunden också : ) Så mycket kurser du gått. Snart är du på bana och är igång igen!

Libraybeth: Jamen det är nog så man får göra. Bara anmäl och gå dit! Franska skule vara coolt att kunna!