måndag 19 mars 2012

Blåsig måndag

Oj, höll på att blåsa av cykeln i morse. Världens motvind gav mig extra motion. En kille med en liten motor på cykeln cyklade om mig och gjorde mig avundsjuk.


I slutet på den här veckan är det TUR-mässa, sveriges största resemässa, här i Göteborg. Jag kommer givetvis att vara där. Det är på samma helg varje år och brukar vara ett säkert vårtecken. Samma helg brukar alltid de där riktigt första varma vårdagarna infinna sig och baske mig om inte det är på samma sätt i år. Såg att det framåt helgen ska bli närmare 15 grader.


Därför tog jag en varmare tröja i morse, för snart är det dags att flytta upp den bland kartongerna där jag nu förvarar vår- och sommarkläder som snart kommer att bytas till vinterkläderna.
Svarta byxor med häng från frk, angoratröja från HM Trend, mönstarde strumpor och svarta herrskor.

5 kommentarer:

tina sa...

Provade faktiskt några liknande byxor på Hm och det såg jättebra ut fram men bak, näääää - antar att jag skulle behöva smalare höfter så de skulle falla snyggare :/

Men, du är iaf jättesnygg idag (eller, du klädinspirerar mig mest varje gång:)) och det ser makalöst bekvämt och skönt ut :)

Ha en fin dag i blåsten

Librarybeth sa...

Åh, vad fin du är i den tröja! Ser helskönt coolt ut!

hallinbloggar sa...

tina: Ja, det är nog inte helt enkla. De här är med dragkedja därbak. Har haft dem länge och jag älskar dem. Vad kul att du blir inspirerad. Det glädjer mig!! Det var verkligen sköna kläder idag och premiär för skor istället för boots. Men du, du får inte missa att vara med och tävla ; )

Librabybeth: Men tack! Den är gosig och härlig. Fanns även i grönt så jag hade svårt att välja! Tyvärr luddar den en del, men ett tag med rullen när man kommer hem så är det borta!

pralinen sa...

hej! Tänk här hittade jag tillbaka till din blogg efter lång tid - kul att se dina outfits, de tilltalar mig massor :-)

hallinbloggar sa...

pralinen: Men så kul att du har hittat tillbaka! Kände att jag saknade det här med att blogga om vardagliga ting. Resor är underbart men här kan jag vara lite mer personlig vilket jag gillar! Så kul att du tilltalas av mina outfits. Ibland känner man sig lite fånig när man står där och fotar men jag gillar ju att välja kläder varje dag : )