torsdag 8 mars 2012

Marni idag!

Hade ett möte som skulle vara slut klockan 10. Rusade till mitt skrivbord för att klicka mig in..... och klicka mig in.... och klicka mig in....... Efter ännu ett möte försökte jag igen.
Det blev ett par galna byxor och en färgglad topp. Båda är i siden vilket jag gillar. Men, jag är tveksam. Frågan är om man ska returnera eller sälja på Tradera. Där ligger just nu 200 annonser!
Jaa, här hade jag tänkt att lägga till en bild men det ville visst inte Blogger? På resebloggen bloggar jag med Wordpress. Är så mycket bättre...!
Men, hur gick det för er. Blev det något köp idag?

6 kommentarer:

Librarybeth sa...

Nä. Inget. Kom inte in mer än små ögonblick.

Fliselin sa...

Prickig klänning!Ringde och kom fram efter 5 min kö. Hade då provat i ca 20 min på nätet.

Fröet sa...

Ringa! Det slog mig inte ens :) smart drag! Jag kom in idag och klickade hej vilt! Vi får se vad som passar...

hallinbloggar sa...

Libraybeth: Så trist, men jag tror det kommer dyka upp en del i se shopen där folk returnerar.

Fliselin: Ah, så smart! Åh, du fick tag i den fina. Den var ju slut när jag lyckades komma in!

Fröet: Men vem tänker på det. Smart där! Men nu kommer vi ihåg till nästa gång. Men du lyckades ta dig in! Kanske vi får se lite av plaggen på bloggar innan de returneras?

Fliselin sa...

Kände mig lite old-fashioned när jag ringde men jag hade en misstanke om att webben var nedlusad med klickande galningar och att många glömmer bort sådana gammalmodigheter som att beställa per telefon... Det visade sig vara ett smart drag!

hallinbloggar sa...

Fliselin: Men det var ju så smart. Minns att jag gjorde samma sak när jag skulle köpa biljetter till MAdonnakonserten för några år sedan. Då funkade också telefonen förvånansvärt bra! Icke att förakta the old-fashioned-way!