söndag 9 december 2012

Snuvigt

Men vad trist! Har tappat rösten och ligger i sängen. Veckan började med ont i halsen men då jag kände mig pigg för övrigt försökte jag tänka bort det halsonda och jobbade på. I fredags vände det åt helt fel håll. Aja, tyvärr inte mycket annat att göra än att lyssna på kroppen och vila.

Ligger med datorn i knäet och surfar nya soffa, nytt bord, skåp och allt annat vi vill ha nu när vi möblerat om.

Soffa är det mest bråttom med. Just nu står sofforna omlott och behöver ersättas med en hörnsoffa. Vår tidigare vardagsrumssoffa är en urskön Eilersen fylld med dun. Att ersätta den med en hörnsoffa kostar en förmögenhet.

Bilden ovan är Svensson i Lammhults egna soffa i ungefär samma kvalité som den vi har. Kostar 37.900:-......! Tyvärr inget att tänka på!

Bilden nedan är Ikeas Karlstad i klädsel Isunda. Inte så dum och priset strax under 11.000:- är ju överkomligt. Men, den är för lång i 2-delen. Vi får kanske ta oss en tur dit för visst finns det en massa olika kombinationer i den här serien!
6 kommentarer:

Peace in mind sa...

Karlstad är grejen, med hund...helt ok kvalitet och man behöver inte känna sig orolig hela tiden...dessutom kostar ny klädsel nästan ingenting.

Librarybeth sa...

Ja, det där är inte lätt. Många parametrar som ska stämma, modell, pris, hur pallar den slitage... Och så ska det vara rätt storlek. Och det är baske mig inte lätt!! Lycka till! :D Du hittar säkert något toppensnyggt!

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Oh, vad svårt att inte kunna prata! Krya på dig snabbt!

hallinbloggar sa...

Ceep calm: TACK! Tur att rösten är tillbaka!

hallinbloggar sa...

Librarybeth: Ja, nu kliar det i fingrarna att sätta igång. Det är kul med loppis men det tar alltid lite tid innan man hittar det rätta. Men det är väl så det ska vara antar jag!

hallinbloggar sa...

Peace in mind: jo, jag hoppas vi får till det med den storleksmässigt. Den är ren och snygg och precis som du säger. En soffa man inte behöver vara så rädd om vilket jag inte är....!