tisdag 15 oktober 2013

Hjälp!

Bra att man kan skicka efter skor utan att betala vare sig frakt eller returfrakt. Det gör det ju väldigt enkelt. Eller inte.....!Ni som har Dr Martens. Hur många hål ska man ha 8 eller 10? Och jädrar vad hårda de är. Dröjer de länge innan man går in dem?

Tycker också att de är en aning stora i storleken?! Vad säger ni andra. Tror jag får gå ner en för de här glappar mycket och jag gissar att de inte blir mindre. Eller?

Snälla hjälp mig välja!!!

6 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Jag har åtta hål på både mina vinröda och mina svarta. Tycker de är perfekta. Jag fick skavsår av de vinröda, men inte alls av mina svarta. Fast de är lite på ingångning ff. Jag läste att hedgehog-Sara fick grymma skavsår av sina, dottern fick det också. Jag har samma storlek som alltid, 39.

Så jäkla snygga!

Librarybeth sa...

Där är jag inte till någon hjälp. Äger inga men jag vet vad skavsår vill säga. Ack, så mången gång som jag försökt (och säkert kommer försöka igen) att gå in skor som inte känns bra fr början. Fast vissa skor behöver man ju gå in men det är inget kul om de är svinhårda i början. Dr M ska väl däremot borga för värsta komforten när man väl gått in dem.... eller?!

Peace in mind sa...

Så fina, älskar kängor och funderar lite i de banorna nu...

Anonym sa...

Inte ska man väl köpa ett par stenhårda kängor och få skavsår??
Skor ska vara bra från början är min filosofi ;)

Junitjej sa...

Så snygga och så snygga byxor!

hallinbloggar sa...

TACK alla ni för tipsen. Ett par är inköpta! Det blev 10 hål för jag tyckte det såg en aning nättare ut vilket är viktigt för en storfot som jag. Idag är det andra dagen de används och några skavsår har jag inte fått!
Dock var de stora i storleken, brukar köpa 40 men 39 är t om en aning stora!