söndag 19 januari 2014

Hemma igen!

Är så nöjd efter den här lilla kryssningen som är perfekt upplagd då färjan går fredag kväll och man är tillbaka på söndag morgon.

Man får två kvällar ombord och en heldag i Tyskland. Det bästa med resan är att jag under nästan två dygn har fått umgås med mamma och pappa. Vi har ätit god (nåväl) mat och fikat flera gånger. Pappa har fått köpa whiskey och vin som vi hjälpt till att bära iland.

Är så glad att de trots sin ålder, 80 och 83 orkar med en sån här resa. De är pigga och glada hela tiden även om man får ta det lite långsammare än vad jag normalt brukar göra.

Vi har med makens app spelat flera omgångar av MIG där vi turats om att vinna. Jag spelar alltid med mamma som trots att hon glömmer det hon just frågade kommer ihåg flera svar. Lilla mamma!

Det jag är mest glad över är att mamma och pappa är så nöjda och tacksamma att vi har fått umgås så mycket. De har gjort deras dagar i lång tid framöver.

Efter att jag läst ikapp mina favoritbloggar väntar en långpromenad med Klara som är tokig i snön. Sedan blir det nog en stund i verkstan. Har lite nya halsband på gång. Har också nya pärlor till de fina armbanden med pink jade och Chrysacolla som INTE är döskallar. Lägger upp när det blir färdigt på hallinsverkstad.blogspot.com.

6 kommentarer:

Spader Madame sa...

Vi åkte till Kiel i höstas på Stena Line Cup, men väl i Kiel spelade jag bara bridge. Maten var väldigt bra på Scandinavica, tyckte jag.

Peace in mind sa...

När ens mamma och pappa är nöjda måste man bara gilla arrangemanget. Kryssning utan storm funkar bäst...

hallinbloggar sa...

Spader Madame: Det är egentligen inte mycket att se men en trevlig liten tur!

PIM: Jamen precis, det var verkligen för dera skull. Om det gungade? Ja, ganska eller väldigt mycket på vägen hem.....!

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Låter väldigt mysigt!

hallinbloggar sa...

I will not: det var väldigt mysigt att få rå om mamma och appa en helg!

Librarybeth sa...

Det låter så himla bra alltsammans. Så fint att få rå om föräldrarna så där!
Och att det är nytt på gång i verkstan låter spännande. Haha, utan döskallar ;D