tisdag 7 januari 2014

Igång igen!

Jamen det här känns ju riktigt bra. Skön cykeltur till jobbet och ganska OK takt så här på första arbetsdagen.

Det bästa av allt, energin är tillbaka och lusten svämmar över av allt jag vill hitta på. Det är lite jag, på eller av och det gäller att hitta den där balansen som är svår.

Igår uppdaterade jag smyckebloggen med en del nyheter samt en del REA då det är fler nyheter på väg in. Här hittar du nyheter och här REAn.


Wraparmbandet i läder har fått nya kubformade silverpärlor och har en skön tyngd! Varje pärla sys fast för hand. 


Trots att garderoben ändå innehåller en del så kände jag mig totalt oinspirerad. Då tar jag till de nedersta lådorna där jag förvarar plagg som inte används så ofta. Där fiskade jag fram en gammal tröja från Lindex. Byxor från Twist & Tango och kängor från Albertville. Armbanden är nyheter från Verkstan!

5 kommentarer:

Fliselin sa...

Åh! Fina armband! Blev sugen på lite nya färger men undrar om dte finns något annat än döskalle? Kan det göras med bara silverkula eller dylikt?

hallinbloggar sa...

Fliselin: Detta ska alldeles snart åtgärdas! Inväntar lite andra pärlor/smyckedelar som jag tror blir fina till. Återkommer här i bloggen när dessa är klara!

Librarybeth sa...

Finfin dagens!!! Och mitt wraparmband tog jag inte av mig på hela sommaren. Dags att det åker på igen! Gillade din nya version av det. Jag är ju inte heller ngn döskallefantast.... såg att du hade ett puderrosa armband.... hmmm.

Fliselin sa...

Libby, det puderrosa är ljuvligt!

hallinbloggar sa...

Librarybeth: Det är klart att jag ska fixa armband utan döskallar!! Så kul att du gillar wraparmbandet, är så glad för det!!

Fliselin: : )