måndag 19 maj 2014

Nedräkning

Oj, så roligt det var att se både sonen och mannen springa. Jag var en riktig löparmorsa och cyklade runt för att se A på tre ställen. Han fick bra tid, 1.31.13 men hade siktat på under 1.30. Innan han insåg att tiden trots allt var riktigt bra var han besviken. Herregud! Jag hade behövt mer än dubbla tiden om jag ens kunnat ta mig runt! Även Ö var nöjd då han förbättrade sig rejält från föregående år.

Nu räknar vi nästan timmar innan vi åker. Trots att jag reser riktigt mycket så är det ett annat slags pirr inför den här resan. Jag ska ju få återse staden med stort S som jag upplevde under 1985-86 när jag var au pair i New Jersey. Har sett att nästa vecka ska bli varm och vet inte vad jag ska packa ner. Är ju lite fåfäng och en storstadssemester är ju ingen badsemester : )

Vad bör jag packa ner när termometern kommer stå på 25 grader? Så lite som möjligt har jag redan greppat. Man vill ju ha plats för alla shoppingfynd... : )


Idag har jag gammal tröja från Acne, svarta byxor från Malene Birger och Nike Free med lite ”smygleo” på. Älskar dessa och kommer köpa fler i USA!

4 kommentarer:

Librarybeth sa...

Åh vad kul med resan framför er!! Det låter så otroligt kul!!

IngelaMolly sa...

Fina du! Ha det så roligt nu!

Fliselin sa...

Vad kul att få komma åter! Minnen! Packa dina favoriter och shorts i värmen kanske kan passa?!

Peace in mind sa...

Kom hem nu, saknar dina inlägg ju <3