tisdag 8 juli 2014

Några dagar kvar!

Nu har nedräkningen börjat för semestern och jag jobbar min sista dag på fredag. Har ju varit iväg på både det ena och det andra så det blir inte så särskilt lång semester. Men så skönt att vara ledig och inte ha så mycket bokat. Det är det bästa tycker jag. Få ta dagen som den kommer. Läsa så mycket jag vill och promenader med Klara.

Tror jag har fått tips av andra här bland favoritbloggarna men jisses vilken bra bok jag läser; Donna Tartt, Steglitsan. Sorglig men tar dig med på oanade äventyr. Har 200 sidor kvar som jag hoppas läsa klart i veckan.


Idag ska vi träffa vänner och gå på jazzkväll på Vila Belparc i Slottskogen. Har tänkt det varje sommar men aldrig kommit iväg trots att det är varje tisdag och ligger alldeles intill vid Slottsskogen. Gissar att det blir lite gluttande på fotbollen. Kanske jag sitter intill (och läser bok...)!

Lovade ju att återkomma med tips från New York. Har gjort några inlägg i resebloggen. Bl a gjorde jag ett efterlängtat besök på Mood, tygaffären där deltagarna i Project Runway köper tyger. Har också skrivit om en heldag i Meatpacking, Highline, Sex and the city mm samt om prisvärd shopping, alltså vad jag upplevde som billigare att köpa i New York än här hemma.Har småkollat på rea på några sajter och kan verkligen tipsa om Aplace som hade mycket fint kvar. Har beställt den här från Dagmar men är rädd att storleken inte passar.


En annan reabeställning har gjort härifrån. Ingen aning heller hur den passar men tänker att den blir fin till jeans och jeansshorts i sommar. För visst ska det vara varmt och sol nu under tre veckor???!!


Ja, dags att jobba vidare och skriva om populära resmål, flygrädsla, resa med barn i rullstol och lite annat!

Jag läser ju hos er alla och ser att det går upp och ner. Har varit dålig på att kommentera men jag finns med er!!

3 kommentarer:

Librarybeth sa...

Jag kan också tänka mig att räkna ner till semester nu. Läser också Steglitsan.... har spaaarat den till ledigheten men kunde till sist inte hålla mig. Så bra!!!

Fliselin sa...

Har ett par ynka sidor kvar i Steglitsan och saknar den redan. Hoppas du får en fin ledighet!

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Jag fick också hem Steglitsan idag. Hade ju beställt den till Spanien, men lite för sent, ingen koll riktigt ;) Men jag har ju semester snart igen, så då är det dags!