söndag 31 augusti 2014

En himla massa dagens

Nej, nu har jag så mycket att berätta och bloggfingrarna vill skriva! Idag får det bli lite bloggbombning så ska jag försöka hitta en bra nivå.
Bland annat vill jag berätta hur man gör en sänggavel. ett så otroligt roligt projekt som verkligen gjorde susen i vårt sovrum.Har inte riktigt hämtat mig efter vårens sjukskrivning. Den där tröttheten alltså. Ibland bara den lägger sig som en matta över huvudet och tynger ner. Men det blir färre mellan tillfällena och jag hoppas att jag ska snart ska känna igen mig själv till fullo!
Har haft planer hela veckan på att blogga och har knäppt några dagens som jag tänkte dela.  Kör en dagensparad här!Ursköna jeans med "läder" i benen och som gråa jeans upptill. Älskar dem och har redan använt dem mycket. Ljusgrå tröja från Wera/Åhléns. Himla bra kvalité på Weras toppar och bra att slå till när det är 20%-kuponger. Svarta Nike Free.Den här kjolen i neopren från Lindex är himlans skön. Dragkedjor i sidorna som jag väljer att dra upp den ena sidan. Tror den sålde slut fort. Jag hittade min i Ljungby när jag var där med jobbet! Ännu en Wera-tröja. Bra grejer. Och Nike Free på fötterna.Tröja från Lindex och superasköna byxor från Malene Birger. Syns ju inte men det har ribbat tyg på insidan och sömmar fram på benen och rätt tajta nedtill. Gillar dem mycket! Och Nike Free på fötterna!


Tröja med "dold" knytning i midjan från Cos. Byxor från HM. Deras 199:_-jeans är faktiskt riktigt bra men rätt små i storlekarna. Svarta Nike Free!!


Nike Free är det nya kanske ni undrar. Faktum är att jag inte kan ha så många andra skor. För cirka 10 år sedan opererade jag bort hallux vallgus-knölar på båda fötterna. På högerfoten kom det tillbaka ganska snart och nu är knölen rejäl, tån sidoställd och fotvalvet har fallit ner. Dessutom har jag s.k. skräddarknuta på utsidan av båda fötterna. Har tränat upp fötterna med sjukgymnastik och hittat muskler jag inte hade någon aning om att de fanns. Detta kommer hjälpa mig i rehabiliteringen efter att jag opererats den 29 oktober. Har pratat med läkaren och det kommer bli en ganska jobbig tid efteråt. Efter cirka ett halvår är det dags att ta skräddarknutan på vänsterfoten. Men nu hoppas jag verkligen att jag gör detta för sista gången. Tycker det är superbra att ortopeden på sjukhuset samarbetar med sjukgymnast.

4 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Du å jag och våra fötter alltså -.-

Hoppas det kommer bli bra efter operationen. Jag ska följa dig noga!

hallinbloggar sa...

I will not: Så himla jobbiga! Och fötter är så viktiga ju!

Librarybeth sa...

Vilka fina dagens!
Tack för inspiration!!! Roligt, roligt, roligt att du är bloggar igen tycker. Ta det varligt och så mkt du känner för. Tar GÄRNA del av hur ni gjorde sänggaveln. Vi har varit på G med ett sådant projekt länge men inte orkat...

Låter tufft det där med fötterna. Operation säger du. Då ska jag tänka på dig, vore skönt för dig att få ordning på det.

hallinbloggar sa...

Librarybeth: Så kul att du tycker det och det ger mig sannerligen inspiration!

Ja, det kommer ett inlägg snart. Det var lite klurigt innan vi kom på hur man skulle fästa knapparna men väldigt roligt.

Tack snälla du. Jobbigt men oundvikligt!