söndag 21 september 2014

Lägenhetsvisningar

Vårt nya helgnöje är att gå på lägenhetsvisningar. Vi bor på fyra rum idag och i takt att killarna blir större så tycker vi att det räcker med en trea. Längtar mycket efter ett litet sommarhus så planen är att mellanskillnaden ska räcka till det.

Vi är väldigt förtjusta i vår lägenhet som är full av vinklar och vrår, gammalt brädgolv, kakelugn och mycket annat vi gillar. Den ligger väldigt centralt men ändå med ett lugnt läge då vi har gård åt båda hållen. Dessutom ligger det nära Slottsskogen som är perfekt när vi har Klara.

Vi har förstått att fyror i vårt område är extremt populärt och det bådar ju gott men även treor kostar....!Idag har vi varit och tittat på en fin lägenhet i Kungshöjd här. Den är fantastiskt fin, nästan för fin. Jag gillar ju lite karaktär. Gissar att den går upp en del. Kungshöjd är trevligt, lugnt och extremt centralt men dåligt med grönytor intill.

När man letar så springer man ju på en del lägenheter som kanske inte alls var det man hade tänkt. Den här på Fjärde Långgatan är helt fantastisk.Blir det den så blir det absolut ingen sommarstuga...... 

Det är väldigt kul att titta runt och rätt vad det är så fastnar vi för något!

Det har också gjort att vi småfixar mest varje helg här hemma. Det är bra ordning men det känns kul att få fixa lite extra och det kan ju gå fort om vi hittar något!
4 kommentarer:

Librarybeth sa...

Spännande! Både roligt och lite jobbigt att leta nytt bo.... fast hm. Knappt jag minns egentligen eftersom vi bott i vårt hus så länge.

Anonym sa...

Tack för att du tog mig med på en rundvandring. Jätte spännande! ! Anna LPI

hallinbloggar sa...

Librarybeth: Ja, det är ju så många val. Våra krav har ju förändrats känner jag sedan vi blev hundägare.

hallinbloggar sa...

Anna: Det är riktigt kul men också så svårt att välja....!