söndag 7 september 2014

Sköna lördag!

Började dagen med ett loppisbesök med fin vän och hittade ju min bok som egentligen var målet. Förutom att fika och snicksnacka förstås!

Vi hann också med ett besök på blomsteraffären för att fixa höstfint på balkongen. Tidigare i veckan köpte jag nytt tyg på Åhléns (älsk på deras tygavdelning) och sydde kuddfodral.Klara skulle förstås ut och var tvungen att gå upp och ta en titt på den lilla älgkalven som nu är 10 dagar. Kunde knappt slita mig!


Sen piffades det om för kräftskiva med vänner som jag inte träffat på länge. Många sköna diskussioner och havskräftor förstås ; )


Tröja från Cos, jeansen med ”läderbenen” från HM och skor från &Other Stories. Ni fattar att jag kan ha dessa skor. Blev skjutsad dit och taxi hem. Mina Nike Free låg i väskan....!

Klara har örnkoll på när vi ska iväg på kvällen. Hon släpper mig inte en centimeter men det var inte synd om henne då hon fick umgås med killarna hela kvällen!

4 kommentarer:

tina sa...

Det låter ju som en kanondag rakt igenom med älgkalv, loppis, fika, kuddar och blomsterfint på balkongen.

Och dina outfits - alltid lika snygga. Alltid.

hallinbloggar sa...

tina: Verkligen! Och TACK snälla du! Var så nöjd att jag kunde använda de där skorna! Man är ju lite trött på gympaskor : )

Librarybeth sa...

Och vilka kuddöverdrag! Så himla fina. Jag brukar också tumma på tygerna på Åhléns men har självkännedom... inte värt jag köper något, haha.
Superchic kvällens!

hallinbloggar sa...

Librarybeth: Ha ha, det är faktiskt inte så svårt när man väl kommer på hur man ska göra!