Keep Calm: Mm, det är smarrigt men egentligen rätt enkelt. Jag bara fräser grönsaker (typ vitkål, morötter, paprika, bönor, broccoli) sedan kyckling. Nudlarna lägger jag i kokande vatten medan grösnakerna fräser. Sedan fräser jag ihop allt och skakar ihop en sås med lite olja, vatten, soja, grön currypasta och thaisås som jag häller över och blandar.
Här delar jag tankar, tips och idéer.
"Mitt i livet" (nåja) bor i Göteborg och arbetar sociala medier. Med två söner och (numera) man delar jag min lediga tid tillsammans med Klara, vår strävhåriga dvärgtax, massor av böcker, symaskin, blommor, penslar, spisen och smycken i Hallins Verkstad.
Sa jag att jag älskar kläder?!
2 kommentarer:
åh, vad gott det ser ut! Tycker jättemycket om wok, men är kass på att laga det själv :(
Keep Calm: Mm, det är smarrigt men egentligen rätt enkelt. Jag bara fräser grönsaker (typ vitkål, morötter, paprika, bönor, broccoli) sedan kyckling. Nudlarna lägger jag i kokande vatten medan grösnakerna fräser. Sedan fräser jag ihop allt och skakar ihop en sås med lite olja, vatten, soja, grön currypasta och thaisås som jag häller över och blandar.
Skicka en kommentar