torsdag 15 mars 2012

Tillbaka!

Åh, vilken härlig resa jag har haft. Vi har fått se så otroligt mycket och tagit massor av bilder. Hela tiden har vi haft en lokal guide, Serhat, som har visat oss runt och ebrättat med en outtömlig energi.

Istanbul är verkligen en häftig stad med stora kontraster. Om du vill veta mer så kolla gärna in i resebloggen där jag både har skrivit och kommer att skriva många inlägg.

Om du gillar att shoppa så ska du absolut ta en tur till Istanbul. Ni vet armbanden från Lite Kalabalik? De är ju från Istanbul och det fanns bl a mängder av smycken i samma stil.

Lovade Fröet en bild i Fez. Så här kommer den!
Idag är jag trött. De här resorna är så kul men de tar också på krafterna. Att hela tiden vara uppmärksam, fota och tänka blogginlägg. Vet inte hur det är med er, men jag brukar sova lite sämre när jag bor på hotell.Det fick bli svart idag.... blus från Rabens Saloner, svarta byxor fr. HM, kängor från Nilsons och halsband från "verkstan".

5 kommentarer:

Librarybeth sa...

Investerade du i fezen ;D stiligt var det iaf!!!

Åsa sa...

Istanbul verkar otroligt fascinerande. Ska läsa lite mer i resebloggen nu. Tack för att du är tillbaka det är en fröjd. / Åsa

hallinbloggar sa...

Librarybeth: Ha ha, nej, det blev tyvärr inget köp där. Men kryddor och Turkish Delight samt några smycken. Hade jag haft tid hade jag handlat massor!

Fröet sa...

Så galant! Ha ha, varför slog du inte till ? ;) puss!

hallinbloggar sa...

Åsa: Ja, det kanske kan bli er nästa stad!

Fröet: Visst var det : ) puss tillbaka!