tisdag 9 oktober 2012

En tisdag

Igår fick jag träffa llilla Annie som är två månader. Så mysigt att få snusa och gosa en stund. Kom ihåg när barnen var mindre, då blev jag alltid sugen på en egen bebis när jag träffade andra men det har gått över för längesedan : ) Men visst är det mysigt att få låna en stund.


Idag har jag invigt Missoni! Den här koftan suktade jag efter första dagen när Missoni släpptes men det var ett av plaggen som tog slut först. I fredags ringde brorsan som var på Lindex Kungsgatan. En M hade precis kommit in och han frågade om han skulle köpa. Jaaaa, så nu är den min. Älskar både färgerna och modellen. Tog en kort klänning från Acne och tjocka strumpbyxor samt ljusa boots till. Ni kan bortse från min trötta uppsyn....!På armen ett av wraparmbanden, nu med tag Hallin!!!

4 kommentarer:

Librarybeth sa...

Wow, blev så snygg på dig! Vilken gullig bror som hörde av sig!! Värsta shoppingbulvanen ju!
Och egen tag har du också! ;D Mycket läckert armband måste jag säga!

hallinbloggar sa...

Librarybeth: Visst är den härlig! Den kommer användas mycket! Visst var det schysst. Han har ju jobbat med den här kollektionen och besöker butikerna alltsom oftast!
Så kul med egna Hallin-taggar. Då blir det liksom mina : )

mis(s)match sa...

Jag haffade samma kofta i en Lindex-butiken på Allum...jag som först inte skulle köpa nånting från Missoni kunde inte låta bli när koftan väl hängde där...

hallinbloggar sa...

mis(s)match: Ah, du fick också tag i koftan. Jag var på Allum första dagen men då var det allt bra utplockat. Men den här gillade jag verkligen och tror inte att man tröttnar på!