onsdag 3 april 2013

Och påsken den gick!

Gjorde ett inlägg i helgen som aldrig dök upp!

Ja, nu är snart ledigheten slut men har hunnit med en hel del. Och idag har det ju blivit sommartid för sjutton. Sol hela helgen och snart, snart blir det nog varmare!

Har vilat med bloggen men kommit igång med Instagram. Är ju så kul och enkelt! Jag heter mhallin om ni vill följa mig där!

Hade premiör för cykeln som varit på service och gick snabbar än någonsin! Lite kallt, m,ycket grus men så skönt!


Vi har varit iväg och köpt lite saker till sovrummet som snart börjar bli färdigt. Men det bästa köpet var tvålen från Lagerhaus för 59:-. Görs i Sverige på miljöcertifierade fabriker. Luktar gott och känns väldigt dryg! Och förpackningen mina vänner!!!


En härlig pokerkväll med fina vänner har hunnits med. Vann dock inte men fick äta så god lammgryta och dricka gott rödvin!


Invigde skinnjackan för säsongen!


Mina stora killar! Den ene har varit på audition på Operan. Klarade det fint och blev antagen som statist till Billy Budd som ska spelas i höst. Helt fantastiskt! Den andra sonen hade tenta i Paleografi. Hade ingen aning om vad det var innan han visade mig. Tänk vad de kan!! Och tänk vad stora de har blivit!



Varje dag har vi tagit lång promenader i Slottskogen. Vi har valt alla vägar utom de traditionella. Det finns mer skog än man tror! Varje dag har vi gått uppför superbranta Bragebacken som byggdes 1901 till tävlingar i backhoppning. Vi har haft te med oss i termos och avslutat i solen med fika!


Vi har också haft påskmiddag med bordet fullt! Sen godis förstås...!


Idag har vi städat "trappan". Vår lägenhet är sammanbyggd av flera olika och vi har en gammal trappuppgång där vi kan använda trappan till förvaring. Så värt! Vad hade vi gjort av allt annars. Men nu var det dags att städa!

Ja, vi har gjort en hel del men vi har också hunnit med att vila och ta det lugnt. Imorgon väntar långpromenad!

Hoppas ni haft en fin påskhelg vänner!

2 kommentarer:

tina sa...

Wow, vilken härlig påsk och vilken buffé. Men, vad är paleografi? Och visst växer ungarna fort! Ser bara på makens två där den ena läser på universitetet, far & flyger landet runt och plötsligt bara blev så stor :)

Snygg outfit med skinnjackan, vars har du hittat den?

Kram & ha en fin dag!

Ps, välkommen till instagram :)

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Låter som en härlig påsk!

Jag är inte så hemma på Göteborg, men när sonen var där i somras på Gothia så hade han en match på en plan precis bredvid Slottsskogen. Måste vara stor som sagt :)