tisdag 15 oktober 2013

Läst - Och bergen svarade

Var enormt förväntansfull när jag började på den är boken. Ni minns ju Flyga Drake och den ännu bättre Tusen strålande solar.

Tyckte jag hade en aning svårt att få ihop den här boken. Historierna som i slutet knöts samman kändes spretig och var inte alls lika gripande som de andra. Visst är det intressant och angelägna ämnen han tar upp men den här tyckte jag inte nådde så högt som de andra böckerna.

Nu tar jag mig an lite lättsam reselitteratur om Kina som jag fick med mig på bokmässan. Sedan väntar tre romaner från Sekwa förlag som jag också fick med mig från Bokmässan. Det fanns så många intressanta titlar där så jag hade svårt att bestämma mig. Kolla in här: http://www.adlibris.com/se/sok?filter=publisher%3ASekwa%20Förlag

2 kommentarer:

Librarybeth sa...

Jag tyckte faktiskt bäst om Flyga drake... vet inte om jag kommer kasta mig över denna titel... den får nog anstå lite. Attan det är så mycket man vill hinna med att läsa, eller hur?!

hallinbloggar sa...

Librarybeth. Ja, den var ju fantastisk och gjorde stort avtryck! Visst ärd et så, hittar böcker hela tiden och min hög växer och blir allt större!!