torsdag 3 oktober 2013

Torsdag - en bra dag.

Jag gillar torsdagar. Det börjar närma sig slutet på veckan och när man stigit upp så vet man att det är en dag kvar tills det är helg. Stämningen brukar också bli en annan på jobbet.

Den här veckan har jag varit på pressvisning med middag och övernattning på nytt lyxhotell i Göteborg. Gothia hotel som ligger vid Svenska mässan är idag två höga hus. Ett tredje håller på att byggas som ska bli det högsta i Göteborg. Det står klart hösten 2014 men de har även byggt på ett av de andra "tornen" med åtta våningar som har blivit ett hotell i hotellet - Upper House. Det är ett av de lyxigaste hotellen i Göteborg med spa- och relaxavdelning samt en riktigt lyxig restaurang på våning 25.

Vi provade spaet med behandlingar och turkiskt bad - hamam. Härligt! Det bästa var nog ändå poolen som "svävar" på utsidan 50 meter upp i luften med glasbotten. Lite läskigt att gå ut i vattnet men efter ett tag vande man sig att bilar körde långt där nere under en! Solen lyste, luften var krispig och vattnet var rejält varmt!Middagen var helt fantastisk med inte mindre än 20 "rätter" inklusive aptitretare. Alla rätter var små, små så särskilt mätt blev man ändå inte. Hade dock en aning svårt att få i mig vinet av sju sorter som serverades till....!Idag har det varit frukostmöte om att bli mer intressant på webben. Hm, ja, det är ju viktigt! Några möten och sedan skrivande.Har lite nytt på mig. Gjorde en ordentlig genomkörare av garderoben och funderade verkligen på vad jag behövde som jag kunde komplettera det har redan har med. Jo, det är vuxet!

Ursköna byxor från Vintage byFé i precis den modellen jag letat efter. Tyngd, skrynklar inte, lite häng, en aning korta, sidfickor och raka bakfickor. Älskar dem! Tröja i tunn lammull svart med grått svår att beskriva och svår att fota men den kommer från Samsøe & Samsøe. Bootsen/kängorna från Alberville (bra märke att kolla in) med tunna snören och broguemönster. Skinnfodrade och riktigt hög kvalité. Otroligt bra pris för dessa, 1.295:-. Men jag passade på då det var 20% naturligtvis!!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Maggan! Jag vet precis hur SamsoeSamsoe tröjan ser hur, den är helt ljuvlig i kvaliten. Har spanat på den. Den finns "mysbyxa" i samma kvalite, om man vill vara riktigt snygg hemma. Vintage by Fe, var hittar du dem? Låter som en modell jag skulle gilla.
Tack för det underbara fotot. Så roligt att få, så lyckliga och vackra ni är.
Kram Kristin

Carina sa...

Väldigt snyggt

Peace in mind sa...

Klockrent, och såklart blev jag sugen på Göteborg!

Librarybeth sa...

Toppensnygg outfit!!
Iiih, vete sjutton om jag skulle våga plaska i den poolen!! :D

hallinbloggar sa...

Librarybeth: Tackar! Lite läskigt var det allt att ta klivet ut : S

hallinbloggar sa...

PIM: Där hade du gillat att vara!

hallinbloggar sa...

Carina: TACK!!

hallinbloggar sa...

Kristin: Det är klart att du har koll på den tröjan. Trodde du hade den : ) Vintage by Fe-byxorna har jag köpt på Design Only. Älskar dem! Men TACK själv för att du kom ihåg oss på vår bröllopsdag!