tisdag 12 november 2013

Back!

Nu börjar de här Kåvepeninet verka. Tre stora tabletter om dagen gjorde mig om möjligt ännu tröttare. De senaste dagarna har jag dock känt att den där grå, tunga mössan jag burit i flera veckor har ramlat av. Så härligt! Två dagar mer to go och sedan ska man ju vara helt frisk då!

Har hunnit tänka mycket under de här tröttdagarna. På livet, vad som är viktigt och vad som är mindre viktigt. Jag inspireras av Klara som har en fantastisk förmåga att koppla av i alla situationer. Tänk om man hade de anlagen!


En annan sak jag tänkt på är att köpa saker. På något sätt tycks det bli mindre viktigt. Jag älskar att shoppa men märker att jag oftare ställer mig frågan om jag verkligen behöver det här. Har blivit mer säker på vilken typ av kläder jag gillar och gör sällan felköp. Har också märkt att jag köper färre men värre. Alltså färre plagg som kanske kostar lite mer. Hittade det här på Fröken Sötsurs Instagram och tycker det stämde bra in!Jag är likadan när det gäller saker till hemmet. gillar att köpa ljus och färska blommor men väldigt sällan "pryttlar". Då köper jag hellre en rejäl sak som jag verkligen önskar mig. 

En dagens kan jag bjuda på idag också med klänning i batikmönster, svart stickad kort tröja från Vintage by Fé och boots. 


Har äntligen fått tid att köpa in nytt material från alla håll och kanter för att göra nya smycken. Jag hoppas det ska bli bra och återkommer när jag börjar att fixa i verkstan! Som jag längtat!

3 kommentarer:

Fliselin sa...

Håller med! Orkar inte med att köpa en massa grejer och kläder. Jag försöker också att göra en behovsanalys innan jag handlar, många köp som avståtts på det sättet och inget jag saknat.
Fin klädsel idag!

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Skönt att du börjar känna dig bättre!

Peace in mind sa...

Vad härligt att det vänder! Man behöver sin energi till att leva på riktigt ju. Kram och tack för pepp.