måndag 16 december 2013

Måndag igen

Det verkar som det här har blivit en måndagsblogg med uppdatering en gång i veckan. Så trist! Har ju mycket att berätta!

I helgen kröp något nytt halsont på mig och jag v i l l  i n t e! Har hört att sådana där streptokockbakterier kan gå runt i familjen. Får ta ett nytt prov och om det är positivt så får jag nog skicka hela familjen. Kanske även hunden : ) Visst är det lite märkligt att ha lite ont i halsen, känna sig sjuk, lite feber men inget annat som bryter ut?!

Som tur är var resten av styrkan på och fixade både julgran och lite julpynt. Granen hade fått nya hängen från Rusta. Här finns inte mycket pynt men granen är fullt av gammalt och nytt och vi ahar och åhar varje år vi packar upp det.


Sen åker de dagisgjorda tomtarna upp. Eller "toatåget" som svägerskan säger! Varje år tittar vi i botten vem som har gjort vad!


Sen ett doftljus med julens bästa doft, Red Apple Wreath.


Vi brukar inte köpa några julklappar till varandra direkt utan istället något som vi behöver i lite extra hög kvalité. Förra året blev det en brödrost från Dualit och i år var det dags för vattenkokaren från samma märke. Bagaren och Kocken (härlig butik för övrigt) säljer denna just nu för 1.200:- och därmed sparade vi 600 pix! 


Det var helgen. Imorgon, om halsen är bättre, är det dags för julkonsert i Domkyrkan och på onsdag förhandsvisning av Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Ni hör ju, här finns inte tid att ligga till sängs!

3 kommentarer:

tina sa...

Vi gör samma lika och istället köper en gemensam sak till hemmet. I år blir det en extra matta (lik den vi har) till rummet så ALLA ben får plats på den :) I fjol köpte vi ett större vitrinskåp som inte har glesa dörrar och därmed inte tar in damm samt rymmer allt gammalt guldkrusigt porslin blandat med marockanskt, iittala och mateus.

Liiite julpynt har kommit fram (är väl rätt sprasmakad annars oxå) men inga advensstjärnor har hängts upp. I år kompenserar jag med ännu mer tända ljus istället :)

Vattenkokaren såg fin ut, kanske måste kolla in en sån!

Kram på dig :)

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Hoppas du mår bättre snart. Så trist när det aldrig går över.

hallinbloggar sa...

tina: Visst är det bra att köpa sig det man vill ha.

Så skönt att höra att du vet vad som var fel och att du nu får vila ordentligt. Försök att göra det och KRAM tillbaka!

I will not: TACK, ja, nu ska detta vara borta!!!!