tisdag 11 februari 2014

Krav på sig själv

Tänk så mycket tid man lägger ner på att sätta regler för sig själv. Man tror att man måste göra vissa saker som i själva verket inte alls är så viktiga. Det kan räcka att tänka ett varv till för att upptäcka att det egentligen är en skitsak som tar så stort fokus i ens hjärna.

Jag har jobbat mycket med mig själv för att bli bättre på att rycka på axlarna och inte bry mig så mycket. Jag har oroat mig och byggt upp scenarier om vad som kan hända. Numera är det tycket enklare. Det kanske hör till åldern eller så har flera års arbete gett verkan.

Hittade den här bilden på Facebook som säger en hel del. Man MÅSTE verkligen inte göra som man alltid gjort. Våga tänka nytt och annorlunda!

Uppdaterat: ja, så var det appen som inte funkar. Bilden kommer imorgon från en vanlig dator.....!5 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Man kan undra varför hjärnan ska stöka till det så mycket? Varför den inte ägnar sig mer åt bra saker?

Peace in mind sa...

Ja man saknar ju bilden ;)

Skämt å sido, du har verkligen lyckats i ditt arbete. Att umgås med dig är att hänga med en avslappnad skön tjej. Och du inspirerar!

Spader Madame sa...

Hoppas att jag också kommer dit. Bättre men lååååångt från bra! Håller för övrigt med PIM här ovan!

hallinbloggar sa...

I will not: Ja, det är väldigt jobbigt och så ologiskt egentligen. Man vet ju att et är på det viset och ändå hamnar man där!

PIM: Ha ha, ja, nu är den på,plats! Åh, så du gör mig glad. Verkligen!

Spader Madame: Men TACK snälla <3 Jag tyckte faktiskt att något hände när jag fyllde 50. Kände mig helt plötsligt lugn i mitt inte. Lite mer "skit i vad andra tycker" som är en grym känsla!

Librarybeth sa...

Och jag jobbar på det där!! Jobbarå jobbar!