söndag 16 februari 2014

Ledigt och helg

Ah, så skönt med några dagar hemma. Det blev ju en seg historia den där förkylningen med bihåleinflammation. Men med ökad dos av nässpray med kortison så verkar den äntligen ge med sig.

Är det inte så att vissa år får man den ena infektionen efter den andra medan man andra år inte är förkyld en enda gång? Behöver stärka immunförsvaret och googlar för fullt!

Är inte speciellt sportintresserad och tittar inte på OS direkt men visst är det kul med alla framgångar. Lite extra kul (tråkigt!) är det att Norge har det tufft. Tycker de brukar vara en aning självgoda och kör med devisen - "Det viktigaste är inte att vinna utan att slå Sverige". Nu är det ju lite jobbigt för dem och då säger mannen (som är från Norge) att det är skidornas fel. Men?? Borde inte Norge, som annars brukar vinna det mesta, ha koll på hur man vallar? Ja ja, något måste man ju skylla på!! Och lite kul är det allt....!

Packar idag för en lite kortare vecka än vanligt i Stockholm.

Hoppas ni har en härlig helg!!2 kommentarer:

Peace in mind sa...

Tufft hemma hos er :) Fast Ö kanske inte är så sportintresserad han heller? Här tittar någon med ett halvt öga, och den andre ser ALLT.

Librarybeth sa...

Haha, kan tänka mig att du passar på att fälla en och annan kommentar ;D
Jag kikar inte heller men gläds åt framgångarna för de som slitit så hårt!