fredag 9 maj 2014

Fredag!

Vissa fredagar känns extra skön. Eller hur? Är nöjd med att jobba hela veckan, dock inte riktigt på helfart ännu men fem sköna cykelturer har et blivit. Har ju en ny cykel, en riktig damcykel med högt styre, sju växlar och fotbroms. Den känns som en räcer trots att det långt ifrån är det. Men de stora hjulen rullar bra. Är så nöjd och längtar varje dag att få sätta mig i sadeln!

Jag bjuder på en dagens idag också. Det fanns en tid då jag la upp detta nästan varje dag. Tycker det är kul och roligt att gå tillbaka och få tips till vad man ska ta på sig från gamla bilder! Dessutom uppskattar jag det mycket hos de bloggare som gör det, t ex Librarybeth som är en förebild!!


Idag är det premiär för toppen från HM Isabel Marant, grå jeans från Acne, vita Converse och halsband med fjäder från verkstan!

hoppas ni alla får en härlig helg. Jag ska så smått börja titta på vad som ska tas med till New York. Det blir minimalt med packning för att göra plats åt nya fynd : )

5 kommentarer:

Peace in mind sa...

Fredag och fin! Älskar också detta att ni orkar, och är så jäkla snygga <3

tina sa...

Ja, jag håller fast vid mina tidigare kommentarer - du är lika snygg som alltid i dina outfits! :)

Kul att du börjar må lite bättre och att du har en ny cykel som gör turerna lite roligare.

Kram och ha en fin helg <

IngelaMolly sa...

Vad roligt att du verkar vara på g igen:) Du är jättefin!

hallinbloggar sa...

PIM: Gulle dig!!

Tina: TACK sötaste Tina. Ja, det känns allt bättre men jag märker att det fortfarande är ganska skört. Så jag tar det lugnt och vilar mycket. Hoppas att du känner dig bättre.
KRAM tillbaka!

IngelaMolly: TACK snälla! Ja, livet börjar återvända någorlunda...!

Librarybeth sa...

Och jag tycker det är kalasroligt att se dina dagens! Tack för rara ord - du är chic och ser pigg ut!!!