måndag 29 september 2014

En sen dagens

Gäsp. Dags att gå och lägga sig. Har 100 sidor kvar i Americanah och den är så bra. Bästa grejen på kvällen. Lägga sig tidigt med en bra bok!

Just nu är det full fart på jobbet och vi förbereder för 40-årskalas med massor av erbjudanden och tävlingar. Länkar när det är dags för jag gissar att ni vill vinna resor?!


Tjocka koftan åkte fram idag men termometern visade på 16 när grader 7.30 i morse så det var kanske lite väl att ta i. Men på jobbet har vi ofta kallt. Klänning från Cos, kofta från Twist & Tango och kängor från Bronx.

De där kängorna köpte jag på Johansons. Det tog max tre minuter. Såg dem, bad om min storlek och betalade. Var så säker på att de var bra. Och ta mig tusan om de inte fungerar med knölar och allt!


På måndag om fyra veckor är det dags. Börjar bli lite pirrig!

3 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Skitskitskitsnygga kängor! Och vad skönt att de passar trots knölfötter.

Librarybeth sa...

På bok svarar jag ja, jag älskar också att lägga mig tidigt och läsa. Det har emellertid blivit vääääldigt lite av den varan på sistone.
Och att den boken du läser nu är aaamazing. Jättebra ett annat ord.

Klänningen och koftan; så.fint.
Och firandet?! Det tycker jag låter toppen med tävlingar där man kan vinna resor ;D

hallinbloggar sa...

I will not: Visst är de fina. Ser ut som vi har samma smak på skor!!

Librarybeth: Ja, det är så underbart härligt att lägga sig i tid och bara få läsa. Är fortfarande inte färdig men idag hoppas jag på en tidig kväll!

Ja, kolla in resebloggen!