söndag 26 oktober 2014

Hej då knölar

Det blev visst ett blogguppehåll. Med minst tre veckor borta från jobbet i högsäsong är det sannerligen mycket att fixa med som har gjort mig rätt slut på kvällarna.

Har dock försökt att promenera mycket då det lär dröja 6-8 veckor innan jag kan göra det ordentligt igen.


Lägger upp knölarna här och hoppas aldrig mer få se dem. Foten ser ju inte klok ut. Och tycker man att stortånageln ser underlig ut så beror det på att den också är opererad ett antal gånger mot nageltrång. Till sist blev det ett ganska stort ingrepp och man snodde vävnad i toppen på tån för att bygga ny nagelbädd. Ni hör ju. Mina fötter är verkligen ett sorgligt kapitel....!

Bäst att pynta med något trevligare. Vi har härligt besök från Stockholm som hade med sig de här smått fantastiska hortensiorna som pryder matsalsbordet.


Alltså jag älskar zebraklänningen. Har redan använt den flera gånger. Var inne för att kolla om den fanns i flera färger då jag älskar modellen. Igår skulle jag slå till på en vinröd och websidan krånglade. När jag till sist skulle betala var det någon annan som hann sno klänningen. Skit!!


Första dagarna blir nog någon slags dimma av värktabletter men jag gissar att jag kommer göra ett och annat blogginlägg från soffan med foten i högläge!

3 kommentarer:

Librarybeth sa...

Nu önskar jag dig skön vila efter ingrepp och kiss kiss good bye till knölarna!!!
Och må du ligga med laptopen i knät och hårdbevaka när ev klänningen kommer in i önskad storlek för du är jättefin i zebraklänningen!!!

Fliselin sa...

Lycka till med foten. Båda mina fötter är åtgärdade, ångras inte en sekund! Fin klänning!

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Riktigt knölig fot där! Nu kan det bara bli bättre. Kram <3