fredag 10 oktober 2014

Veckan

Ännu en vecka som bara swishat förbi. Måndag-tisdag i Stockholm med intressant konferens om utveckling av våra sociala medier. Spännande!

En tur till &Other Stories hanns ju med och jag föll pladask för zebra-klänningen.


Heldagsmöte i onsdags och torsdag efter jobbet var bäst på hela veckan. För på söndag fyller den här snygga killen 21 år!


Min yngsta! Vi träffades på eftermiddagen och spanade in kläder och provade ut nya glasögon. Avslutade med en riktigt smarrig burgare på The Barn på Kyrkogatan. Imorgon firar vi hemma hos oss. Det blir sista gången. Nästa gång blir i egen lägenhet som han flyttar ihop i tillsammans med brorsan under våren. Flytta hemifrån. Fatta hur stora de är! Tur vi har Klara hemma!!

Har fyllt dagarna fram till operationen. Känns lite som om jag aldrig mer ska kunna gå igen!

2 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

VAd fin han är! Och flytta hemifrån, hu!

Librarybeth sa...

Vilken fin kille - Liten blir stor.... och fort går det. Kan inte påstå att jag tycker det där med att flytta hemifrån känns kul.... å andra sidan så är det ju det också. För kidsen och så går man väl själv in i en ny slags fas. Det bara är så och man VILL ju att de ska klara sig själva. Tror att jag kommer behöva tänka mycket när det väl blir dags. Nu har jag så många så det blir liksom lite mer utdraget tror jag. Jag hinner förhoppnings med i känslobergodalbanan ;D
Har också funderat på den där klänningen - den är ju helt underbar. Den blir fin på dig!!