torsdag 11 oktober 2012

Paljetter en torsdag!

Kan man ha en paljetter en torsdag. Jahada! Kan man servera ärtsoppa i vår restarang på jobbet varje torsdag år ut och år in så kan man baske mig ha paljetter en torsdag!

Ärtsoppa förresten. Många tycks gilla denna beiga sörja. Själv fick jag avsmak i skolan. Det var många rätter där som jag fortfarande minns och som jag aldrig kommer att kunna äta. Kom ihåg när det var lever och det luktade genom alla korridorer. Kan fortfarande känna doften och känna avsmak. Blodpudding var en annan sak jag avskydde. Tur att det fanns rivna morötter och hårt bröd!! Hur är det med er? Vad har ni för minnen av bamba (ja, det är så vi säger i Göteborg om matbespisningen - eller vad det nu kallas i andra  städer?)?


Toppen kommer från Mango, grå jeans från Acne och MC-boots från Nilsons. Klockan jag använt varje dag sedan jag fick den 2006 kommer från Tissot!

Har märkt att Klara är en liten linslus (precis som sin matte : ). Hittar henne på alla bilder när jag laddar up dem!

4 kommentarer:

tina sa...

Paljetter och klockan - snyggt som bara den! :)

Och här uppe i norr så kallade vi enbart det för "matsal´n" (med sån där släpig norrländska som vi har ;*)) men när jag hämtade upp syskonkidsen vid skolan förra december så fick jag allt gå ner till "bamba" och hämta den ena då den var på mellis - men först fick den andre förklara vad bamba var för nåt :D

Librarybeth sa...

Ja! På din frågor ;D Vi skulle inte ha några problem att enas om maten; ärtsoppa och lever går bort så det visslar om det! Fy attan. Och det är nog "matan" som matsal kallas/kallades (?) här som har det på sitt samvete. Iaf när det gäller ärtsoppa, lever tror jag inte att man kan laga gott (fast det finns de som hävdar motsatsen ;)). Och paljetter? Javisst!! Jag blir sugen på att ta min pajlettkjol någon dag!

Fliselin sa...

Toppen med paljetter på vardagen! Det blir ju festligare så. Ni är så fina både du och lilla vovven.
Ärtsoppa, nä fy, har aldrig gillat det. Lever, ja, det går bra med rätt tillbehör! Lagar det aldrig så det var evigheter sedan jag åt det.

hallinbloggar sa...

tina: Ha ha, vad roligt! Bamba har hitta ända till Norrland!

Librarybeth: Usch ja, vilka minnen! Jaaa, mer paljetter! Jag tog några idag också för säkerhets skull : )

Fliselin: Tack för det! Visst är det kul och mmånga kommentarer får man på jobbet : ) Ja, det är säkert så med lever om man får det rätt tillagat!