måndag 5 november 2012

Och veckan den gick!

Ännu en vecka har passerat fullt av händelser.

I onsdags fick vi besök av bästa kusin från Stockholm med familj. Men innan dess fick jag ett samtal från mamma och pappa, där Klara burkar vara på dagarna, att det hade hänt en olycka. Känslan var exakt den samma som när dagis ringde när barnen var små och de hade hänt något.

Pappa var alldeles olycklig. När han öppnade ett av köksskåpen för att hämta en Neskaffeburk kommer den farande ut genom skåpet rätt ner på Klara. Hon gråter något otroligt och de ringer oss förstås som kommer farande. De hade inte sett var burken tog men Klara var alldeles borta så det var raka vägen till veterinären. Där fick vi syn på ett litet sår i huvudet där burken förmodligen hade slagit i. De undersökte henne och som tur var, var det inget allvarligt annat än att hon hade väldigt ont och var chockad. Hon fick smärtstillande och lugnande samt medicin med oss hem för att lindra smärtan ytterligare några dagar.

Oj, oj, idag när vi lämnade henne hos mamma och pappa igen var hon livrädd. Inte för dem men för att vara där. Köket var hon livrädd för och villemest ligga i mammas famn. Vi får verkligen hoppas att det lugnar ner sig och att hon märker att det går bra och att inget mer händer.

Nåväl, vi har haft det väldigt lugnt och skönt, varit på Sjöfartsmuseet, fikat i Haga, promenerat i Slottskogen och en liten sväng till Wakakuu.



Idag har jag en dip-dye-färgad collegetröja från Cos, svart, lite blanka jeans från HM sqin och svart boots.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Stackars lilla Klara! Hoppas att både hon och pappsen har hämtat sig. Så knasigt det kan bli. Anna panna

tina sa...

Den där tröjan såg grymt skön ut och hela outfiten så snygg!

Och söta lilla Klara, ge henne en hel massa tröstepussar på lilla huvudet <3

Librarybeth sa...

Vilken himla otur, hoppas lilla Klara kommer över det där fort!

hallinbloggar sa...

Anna panna: Usch ja, det var försärligt. Det var minst sagt lika synd om pappa som var förtvivlad!

tina: TACK för det. Knep tröjan direkt då jag länge önskat mig något "dip-dye-färgat"! Åh, jag vi har pussat henne i massor!

Librarybeth: Ja, nu är det bra igen men det var förfärligt och pappa var så förtvivlad.