måndag 26 november 2012

Regneborg

Men har vi något annat väder än regn här i Göteborg. Lite sol vore trevligt eller kanske lite snö. Bara detta evinnerliga regnandet kan sluta.

Dagens idag består av regnjacka, regnbyxor, stövlar, mössa, vantar och cykelhjälm!Under har jag byxor med häng från Åhléns, blus med knäppning bak från Bruuns Bazaar, kängor med broguemönster från Nilson.

Förresten, ser ni lampan bakom mig? Den lyser. Ett litet enkelt fel i kontakten och lampan var fixad!

Idag kollar jag på Project Runway fastän det är riktigt dåligt. Jag saknar Tim Gunn och de utåtriktade amerikanarna som ger lite drama. Är nöjd att jag kan lägga mig när jag vill utan att bli störd : )

3 kommentarer:

Fliselin sa...

Ja, det verkar regna mycket i dina trakter. Inge kul! Bort med för mycket regn. Det kan få regna på nätterna. Coola brallor!

hallinbloggar sa...

Fliselin: Det är ju inte klokt. Visserligen regnar det mycket i Göteborg men det här ju inte klokt! TACK, de är gamla och jag älskar dem!

Librarybeth sa...

Haha Project Runway kollar jag ibland tillsammans med två av döttrarna som är helt hooked på det programmet. Vi kikar alltid på datorn och jag måste fråga om allt hela tiden och de har värsta kollen! Knasigt program men ändå kul på ngt vis!