måndag 26 november 2012

Svt äger

Visst gillar jag betalkanalerna (eller reklamkanalerna kanske det heter). Just nu Så mycket bättre som jag älskar. Flera tolkningar är fantastiska. Förfasas och förundras även över Svenska Hollywoodfruar och Project Runway som jag nämnde.

Men så mycket bra som visas på svt. I torsdags såg vi Historieätarna med Erik Haag och Lotta Lundgren. Det var del två som handlade om maten på 70-talet. De andra avsnitten visar andra tidsepoker. Underbart program med två härliga programledare. Gillar även Sommarpratarna där det ofta är väldigt djupa och intressanta samtal.


För att inte tala om serien, Torka aldrig tårar utan handskar, efter Jonas Gardells böcker som måste läsas.

Väntar på säsong 2 av Bron som var oerhört bra.

Det bästa är ändå svt-play när man kan kolla när man har tid!

Vad kollar du på?

Uppdaterat: Ja men "Ceep calm..." påminde mig ju om underbara "Jakten på det perfekta livet" med Hanna Hellqvist. Det missar jag ju inte. Hanna är underbar!
4 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Homeland! Bra, men jobbig serie. Och Hanna Hellquist, jag är lite kär i henne. Och nu är ju På spåret tillbaka och efter det kommer Niklas Strömstedts program - ska också ses såklart :)

Så mycket bättre tittar jag också på - där är jag kär i Miss Li.

Så mycket kärlek :))

hallinbloggar sa...

Åh, Homeland har jag ju missat från början. Det får allt bli en box medan jag väntar på Boardwalk Em´pire, säsong 3. Jakten på lycka ghlömde jag ju. Jag älskar Hellqvist för att inte tala om på spåret. Oj, mycket TV, jag som inte tittar (brukar jag säga....)!

Librarybeth sa...

Samma här, ser Homeland och så Downton också. Älskar svtplay! Det gör att jag tittar när jag har tid!

hallinbloggar sa...

Libraytbeth: Åh, att jag missade Homeland. Har förstått att den är riktigt bra!