torsdag 3 januari 2013

Första dagen avklarad!

Jamen det gick ju riktigt bra. INte så illa som jag trodde trots att jag hade svårt att somna igår. Har förskt att ställa klockan varje morgon men somnat om och tänkt att vafasen, det är ju inte så dumt att passa på att sova lite....!

Mo Yan är ett riktigt sömnpiller. Så många namn att hålla reda på och det hoppar framåt tillbaka i tiden hela tiden. Dessutom ligger julklappsböckerna, Torka aldrig tårar utan handskar samt Ett kort uppehåll på vägen från Auschwitz och lockar. Nåja, jag hoppas jag tar mig igenom den innand en 11.e då vi har nästa bokcirkel.

Fick igång cykeln också i morse. Här är det ingen risk för halka direkt. Ett riktigt regndisigt väder som visserligen klarnade upp på dagen och Facebookvänner t om skvallrade om vårkänslor! Men jag har äntligen letat fram reflexvästen för att synas ordentligt!

En suddig dagens kan jag bjuda på idag också! Har mest sunkat hemma i myskläder under ledigheten.Mörkt gråblå tröja med paljetter på ärmarna tyckte jag passade idag så här första arbetsdagen. Från Maison & Scotch.  Byxor från Nolita och svarta ursköna platta boots.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Snygg start! Anna

Librarybeth sa...

Instämmer. Min jobbstart har känts seeeg, värsta långa startsträckan!

hallinbloggar sa...

Anna: TACK snälla du!

Libraybeth: TACK Libby! När ska det gå över....!?