fredag 11 januari 2013

Fredag!

Så skönt med fredag. Har hunnit hem och tagit en tur med Klara. Snö och kallt idag så Hurtta-täcket med pälskrage åkte på. Jag kan inbilla mig men hon ser väldigt nöjd ut när hon går på Linnégatan i sitt nya täcke : )

Skulle behöva rensa i alla urrivningar jag gjort i magasinen. Jag behöver lite ny inspiartion och mixa de kläder jag har. Garderoben är hyfsat välfylld men ibland tycker jag det är svårt att se nya kombinationer. Jag använder gärna samma kläder ihop när jag en gång hittat en bra kombination.

Någon som jag tycker lyckas väldigt bra är Liten med bloggen Garderoben Min. Alltid roliga detaljer och coola kombinationer. Hon får kläder från kedjorna att kännas lyxiga och unika. Dessutom verkar hon ha sparat kläder sedan hon gick på mellanstadiet. Tänk om man varit så förutseende. Och tänk om kläderna hade passat! Jag som inte växte klart förrän i trean på gymnsiet!


Nåväl, den kritstrecksrandiga kavajen är nog äldst i min garderob. Tippar på att den är 10 år! Till det också ett av de äldre plaggen, en t-shirt från MQ, Jeans från Please och bälte från b-belt. Och bootsen, bootsen som verkar ha fastnat på mina fötter.

Och håret i tofs. Vi pratade om det på jobbet idag och en av killarna hade genomskådat det. Tofs har man när man inte orkar tvätta håret. Så sant!

6 kommentarer:

Fliselin sa...

Kul att hitta inspiration till att använda det man har. det blir ju likson inte bättre av en massa nytt. Jag gillar återvinning och second hand men köper en del nytt också. Fin matchning du fått till!

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Supersnyggt! Och va fin du var i uppsatt hår!

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Supersnyggt! Och va fin du var i uppsatt hår!

hallinbloggar sa...

Fliselin: Tack snälla. Ja, jag försker också så mycket jag kan att pussla ihop med det jag har.

Keep Calm: TACK snälla. Äntligen har det blivit så långt så jag kan ha tofs. Det är allt bra skönt ibland!

Librarybeth sa...

Instämmer, Liten är supersäker på att göra roliga combos! Ibland måste man in i garderoben och verkligen göra utgrävningar för att inte bara köra på samma likadant hela tiden!!! Fin du var i uppsatt!!!

mis(s)match sa...

Jag har egentligen oxå benägenhet att fastna i fasta kombinationer, men på senare år har jag tvingat mig att gräva djupare och bryta upp dem. Tyvärr oxå för att graviditerna gjorde att jag inte passade i mina fasta kombinationer och sedan tog det ett tag att återhämta sig efteråt. Liten är grym, det tycker jag med. Tyvärr har min kropp ändrat sig för mycket för att kunna behålla alla mina gamla plagg men det ett flertal gamla godingar kvar!